Filter
Nødutgangsskilt mot mørk bakgrunn. Foto

Millioner av batterier spart, lavere strømforbruk og mer effektiv skilting av rømningsveier – det er noen av fordelene med det batterifrie nødlyset Prolink Alpha.

Caser

Prolink Alpha – et batterifritt nødlys

Et Ark som viser Bokharis nye visuelle profil. Foto

Sosialentreprenøren Bokhari er like opptatt av samfunnsansvar som produktdesign. For å lykkes, innså de at de trengte en tydelig strategi og visuell identitet som kunne løfte merkevaren og fortelle sin unike historie.

Caser

Bokhari: Et produkt, en fremtid

Caser

Overgangstjenesten

Ung dame sitter inne og åpner Nomono-boksen på et bord. Foto

Nomono er en smart, bærbar pakkeløsning som lar amatører og proffe lage podkaster og annet lydinnhold av topp kvalitet. Løsningen består av norskutviklet maskinvare og programvare kombinert med patentert lydprosessering.

Caser

Nomono – tools for great storytelling

Fargerike fliser på gulv. Foto

Bybanen har gitt Bergen noe helt nytt. Gjennomført brukerfokus og gode design- og arkitekturprosesser har resultert i en spektakulær holdeplass. Så spektakulær at den blir kalt «katedral». 

Caser

Haukeland underjordiske holdeplass

Siluetten av et trehus mot blå himmel. Foto

På Kalbakken i Oslo kan barnehagebarna boltre seg i spennende rom, leke på taket, hente nylagte egg, mate sauer og dyrke grønnsaker.

Caser

Nordtvet gård barnehage

Benker i tre med utsikt mot havet. Foto

Det startet med lekkasjer av miljøgift og endte med lekker badestrand og yndet friluftsområde. Naturen er restaurert, og truede arter er sikret på Nye Langøyene i Oslofjorden.

Caser

Nye Langøyene

Bølgende former av lys ned en trapp med buede trinn. Foto

Forbipasserende får lyst til å utforske passasjene i det nye Tullinkvartalet i Oslo, også på kveldstid, takket være den identitetsskapende lysinstallasjonen i bakken.

Caser

Delta

Uteområde tatt ovenfra. Foto

Betongheller er kanskje ikke det du forbinder med innovasjon. Asak FLYT er et norskutviklet system som tar unna for økende styrtregn og tar verden med storm.

Caser

Asak FLYT

Trappeløp i heltre. Foto

HasleTre er ikke bare inspirerende for de som jobber i bygget og ferdes og bor i nærområdet i Oslo. Det er også et forbildeprosjekt for arkitekter og entreprenører i Norge og verden.

Caser

HasleTre

Interiør i Pressens Hus i Oslo.

Både leietakerne og utbyggerne ønsket seg et toppmoderne hus med sjel og høy arkitektonisk kvalitet. Det har de fått i to bygårder fra 1880-tallet.

Pressens Hus

Illustrasjon av en dinosaurus som hviler oppå en stor bygning.

Bygg- og anleggsbransjen har store miljø- og klimautfordringer, og aktørene i bransjen sliter med å oppfylle kravene til rapportering og miljøsertifisering. Nå får de hjelp av den nye tjenesten init.

Init: Hjelper byggebransjen å bli klimasmart

Jørn og Inger Ussing Larsen har i mange år ivret for økologisk jordbruk og gjeninnføring av gamle nordiske korntyper. Med hjelp av Reiulf Ramstad Arkitekter, har de nå fått reist et opplevelsessenter for korn, matkultur og aktiviteter.

Kornets Hus

Wesselkvartalet i Asker.

Et kvartal i Asker sentrum er bygd ut med leiligheter og forretningslokaler som har fått en organisk form. Det skaper luftige byrom med mange kvaliteter.

Wesselkvartalet i Asker

Strå og villniss i en offentlig hage i Lund i Sverige.

Brendeland & Kristoffersen arkitekter i Trondheim har designet et byrom for en ikke-eksisterende bydel i Lund.

Når byutvikling starter med Hage

Kubbegulv

På et vakkert kubbegulv laget av treavfall, tas neste skritt på reisen til en sirkulær byggebransje.

Kubbegulvet VILL OPP