Filter
Folio

Folio er en smart, designdrevet tjeneste som senker terskelen for å starte og drive bedrift.

Stressfri start på egen bedrift

Snøhetta

I det nye hovedkvarteret til Groupe Le Monde i Paris har Snøhetta laget et skiltsystem med moderne visuelt uttrykk, historisk avistypografi og bærekraftig materialbruk.

Historiske typer for fremtidens medier

Bielke&Yang

Er det mulig å bruke samme formspråk for å snakke til barn, unge og voksne – og bli tatt på alvor? Det var utfordringen da Bielke&Yang designet ny visuell identitet for Barneombudet.

Barneombudet – lekent, seriøst og energisk

Oslo Lydproduksjon

En ny strømmeplattform sprang ut av nedstengningen i mars 2020. Publikum over hele verden opplever nå et nytt konsertformat, og kulturarbeidere sikrer sin jobbfremtid.

VIERLIVE – en helt ny konsertopplevelse

Fora Form

Stolen Arena er stilren og elegant. Men det meste av innovasjonen ligger i det du ikke ser, nemlig prosessen bak.

Fleksibel standard for fremtidens auditoriestoler

Huddly

Huddly L1 er et elegant og smart møteromskamera som forenkler og forbedrer kommunikasjonen i den nye, hybride arbeidshverdagen.

Smart kamera ser alle i den nye møtehverdagen

DARK Arkitekter

På Økern Portal er det bare himmelen som setter grenser. Taket er en park der folk kan møtes og dyrke jorda, trene, leke eller bare slappe av sammen. Prosjektet inspirerer til å satse på urbant jordbruk og bærekraftige næringsbygg.

Parken som løfter taket

Neue Design Studio

Det nye norske passet er mer enn et sikkert ID-dokument. Nøye utvalgte og stilsikkert designede landskap skaper tilhørighet og stolthet.

Et pass som viser hvem vi er

Telegrafen

Den snart hundre år gamle Telegrafen i Oslo var i sin tid Norges mest påkostede kontorbygning. Nå skinner den igjen – med diskré eleganse og tidløs sjarm.

Gjenbruk i monumental skala

Forfatterdebut på Instagram

Boken heter Dette blir mellom oss, men det var som @DBMO_2020 at ungdomsromanen tok av på sosiale medier.

Forfatterdebut på Instagram

Over hele verden møtes studenter for å lære å navigere skip på en digital plattform. Sammen har Kongsberg Digital og EGGS Design skapt nye muligheter for fullgod opplæring i å styre skip og alt som hører med.

Kongsbergs simuleringsplattform gir tryggere sjøfart

Surfere er kjent for sin dristighet, men på reisen fram til drømmestranda ønsker de ikke å ta unødvendig risiko. Norskutviklede The Djärv 3–4 Surfboard Coffin løser problemet.

Surfebrett er ikke som annen bagasje

Db Equipment allierte seg med hundre av verdens fremste fotografer for å designe kofferten for reisende med ekstremt høye krav.

Kofferten for ekstremreisende

Kristian Augusts gate 13

Går det an å transformere et helt kontorbygg midt i Oslo, med brukte materialer og bygningsdeler? Kristian Augusts gate 13 er et levende bevis på at det er fullt mulig.

Kristian Augusts gate 13: Et landemerke for fremtidens sirkulære byggebransje

Bewi Tubular Protectors

Bewi Smart Protector er et nisjeprodukt som kan ha enorm effekt på miljøavtrykket til olje- og gassindustrien. 

Norsk oppfinnelse vil spare verden for opp mot 100 000 tonn plastavfall i året

Deichman Bjørvika

Da Deichmans hovedbibliotek skulle flytte fra de gamle lokalene sine til et nytt bygg i Bjørvika, var målet å skape et moderne ikon for litteratur og kunnskap. Det har de klart.

Et bibliotek for fremtiden

Munchmuseets nye møbelkolleksjon er et kunststykke skapt i møtet mellom håndverk og industri

Landets fremste designere og produsenter har gått sammen for å skape en innvendig signatur for det nye Munchmuseet. Resultatet er en unik møbelkolleksjon, laget for å leve evig.

Munchmuseets nye møbelkolleksjon er et kunststykke skapt i møtet mellom håndverk og industri

Future.labs.05.A

En innovativ sekk produsert i et materiale som bruker trær som råmateriale og en forretningsmodell som utfordrer hele bransjen – future.labs.05.A er Bergans’ grensesprengende nylansering.

Sekk med signaleffekt