Frihetsgudinnen på Staten Island i morgendis med passasjerferge i forgrunnen.

Nå kan du søke om reisetilskudd for designere og arkitekter. Har du fått invitasjon til å være med på utstilling eller holde foredrag i utlandet i 2022, kan du få støtte til å dekke utgifter til reise og transport. Du kan også få støtte til deltagelse på digitale plattformer. Neste søknadsfrist er 1. november.

Søk UDs reisetilskudd

Modulbygda Lebesby GNIST DOGA Plenum

En møteplass som kobler ungdom og hjørnesteinsbedrifter i Lund. En kraftfull sentrumsklynge i Vang. Fysiske og digitale moduler for kompetanse og samhandling i Lebesby. Dette er de tre prosjektene som går til topps i Gnist-programmet i år.

Her er tre innovasjonsprosjekter som kan endre Distrikts-Norge

Designing out waiting times for breast cancer patients.

Nå kan du være med i konkurransen om å levere tjenestedesign til årets innovasjonsprosjekter i offentlig sektor. Som leverandør til StimuLab får du bryne deg på spennende utfordringer og arbeide med modne og komplekse innovasjonsprosjekter.

Stimulab-prosjekter søker tjenestedesign

Klynga på Klokkarhaugen

Ordfører Vidar Eltun i Vang kommune er ikke i tvil om nytten av å være med i Gnist – DOGAs program for kommuner som både vil bli mer attraktive for innbyggere og skape nye arbeidsplasser. Nå kan flere kommuner få samme mulighet – den 21. september lanserer vi en ny runde av Gnist.

– Gnist har vært gull for oss!

Norwegian Presence 21: #1 Sirkulær design vs. masseproduksjon

Jobber du med å skape, utvikle, formidle, eller selge norsk design eller arkitektur internasjonalt? Nå kan du søke om å delta i et nytt kompetanseprogram i regi av nettverket Norwegian Arts Abroad (NAA). Søknadsfrist: 27. september

Designere og arkitekter med eksportambisjoner søkes til nytt program

DOGA på Arendalsuka: Hvordan redde Bygde-Norge?

– Det er ikke mangel på jobber i distriktene, men mangel på folk som vil bo der, slo Victor Norman fast på DOGAs debatt om skal til for å redde Bygde-Norge på første dag av Arendalsuka.

Hvordan kan vi redde Bygde-Norge?