Alle objektene som skulle stilles ut på Norwegian Presence 2022 samlet i et rom.

DOGA søker etter deltakere til neste års Norwegian Presence. Utstillingen er en unik visningsarena for norsk design og produksjon, med høy kvalitet og internasjonal anerkjennelse. Søknadsfristen for deltakelse er 1. september.

Vil du delta i Norwegian Presence 2023?

Jeanette Solhaug

Bli bedre kjent med DOGAs ansatte i sommer. Leder for kommunikasjon og DOGAs priser, Jeanette Solhaug, synes det er spennende å få et innblikk i hva som rører seg rundt om i norsk næringsliv og offentlig sektor.

Jeanette Solhaug: – Imponert over alle de kreative ildsjelene i Norge

Jørgen

Bli bedre kjent med DOGAs ansatte i sommer. Arkitekt og seniorrådgiver Jørgen Skatland mener arkitekter har mye å hente metodisk fra å se imot hvordan designfaget har utviklet seg de siste årene.

Jørgen Skatland: – Arkitekter har mye å hente fra designfaget

Hilde

Bli bedre kjent med DOGAs ansatte i sommer. Seniorrådgiver Hilde Bøkestad tror at omgivelsene våre er en nøkkel til å løse utfordringer knyttet til folkehelse, inkludering og bærekraft.

Hilde Bøkestad: – Det er lett å undervurdere byenes og stedenes betydning

Kim

Bli bedre kjent med DOGAs ansatte i sommer. Rådgiver for virksomhetsstyring, Kim-André Gabrielsen, anbefaler Kvitnes gård i Vesterålen, som ligger et nordnorsk steinkast unna der han vokste opp.

Kim-André Gabrielsen: – En gastronomisk perle

Ida Lunde

Bli bedre kjent med DOGAs ansatte i sommer. Rådgiver for DOGA-merket, Ida Lunde, synes det er inspirerende å se ringvirkningene av forbildeprosjektene som mottar Merket.

Ida Lunde: – Inspirerende å se ringvirkningene av god arkitektur og design

Malin Hansen

Bli bedre kjent med DOGAs ansatte i sommer. Ifølge seniorrådgiver og prosjektleder for Gnist-programmet, Malin Kock Hansen, så har det blitt mer forståelse for design- og arkitekturfagenes verdi i Kommune-Norge.

Malin Kock Hansen: – Mer forståelse for design og arkitektur i Kommune-Norge

Alle personene som deltok på midtveissamling

Distriktskommuner fra hele landet deltok i midtveissamlingen i Gnist-programmet for å samarbeide og lære om hvordan designdrevet innovasjon kan løse distriktsutfordringer.

Gnist-kommuner samlet på DOGA for å løse utfordringer i Distrikts-Norge

Planetstolen til Bruno Oldani.

Den prestisjefylte Jacob-prisen har blitt delt ut i over 60 år. Den er gitt til designere, arkitekter og brukskunstnere som har hatt stor innflytelse ̊ sitt eget fagområde, eller som har flyttet grensene mellom flere fagområder. Vet du om noen som fortjener Jacob-prisen i 2022? Da vil vi gjerne høre fra deg! 

Foreslå kandidater til Jacob-prisen