Benedicte-Wildhagen

Bli bedre kjent med noen av DOGAs ansatte og hør deres beste reisetips for design- og arkitekturinteresserte i Sommer på DOGA. Først ut er seniorrådgiver for design, Benedicte Wildhagen, som anbefaler en historisk perle.

Benedicte Wildhagen: – Dette stedet er stinn av historie

DOGAs administrerende direktør Tor Inge Hjemdal sitter på Vestremøbler på en takterrasse med utsikt mot Oslo havnelager.

DOGAs administrerende direktør, Tor Inge Hjemdal, synes norsk design og arkitektur fortjener all oppmerksomheten den får. – Vi gjør oss bemerket innenfor blant annet bærekraft og inkludering.

Tor Inge Hjemdal: – Den internasjonale oppmerksomheten er fullt fortjent

Tone Bergan

Bli kjent med DOGAs ansatte og deres beste reisetips i sommer. Seniorrådgiver for design, Tone Bergan, brenner for å utvide bruken av design i utviklingen av offentlig sektor. 

Tone Bergan: – Lidenskapelig opptatt av design

Thea Mehl

I sommer deler DOGAs ansatte sine beste reisetips. I dag er det Thea Mehls tursom tipser om en reiseopplevelse for alle sansene. 

Thea Mehl: – En reiseopplevelse for alle sansene

Anne-Elisabeth-Bull

Hvordan står det til med norsk design og arkitektur anno 2021Ifølge leder for designdrevet næringsutvikling i DOGA, Anne Elisabeth Bull, så er norske tjenestedesignere i verdenstoppen. 

Anne Elisabeth Bull: – Norsk tjenestedesign er i verdensklasse

Ingerid-Helsing-Almaas

Bli kjent med DOGAs ansatte i sommer. – Det må være lov å si at ikke alle bygg er arkitektur, sier Ingerid Helsing Almaas, arkitekt og seniorrådgiver i DOGA

Ingerid Helsing Almaas: – Ikke alle bygg er arkitektur

Siri Holmboe Høibo

I sommer deler noen av DOGAs ansatte sine beste reisetips for design- og arkitekturinteresserte turister. Leder for Innovative byer og lokalsamfunn i DOGA, Siri Holmboe Høiboholder en knapp på Nasjonale turistveger. 

Siri Holmboe Høibo: – Det ypperste av moderne norsk toalettarkitektur

Tarald Trønnes

Seniorrådgiver for design i DOGA, Tarald Trønnes, synes det beste med jobben er å møte og lære av alle de fantastiske norske bedriftene som han møter. – Det gir utrolig mye energi. 

Tarald Trønnes: – Imponert over små bedrifter som tar i bruk design