Ingeborg Apall-Olsen

Bli bedre kjent med DOGAs ansatte i sommer. Rådgiver Ingeborg Apall-Olsen synes det er moro å jobbe tverrfaglig og se at det virkelig fungerer.

Ingeborg Apall-Olsen: – Jeg er litt nyfrelst!

Jonas Archer

Bli bedre kjent med DOGAs ansatte i sommer. Rådgiver Jonas Archer liker å jobbe med faktiske problemstillinger som har en effekt på samfunnet.

Jonas Archer: – Det er et enormt behov for å tenke nytt i offentlig sektor

Knut Bang foran Stovnertårnet.

Bli bedre kjent med oss i DOGA i sommer. Seniorrådgiver Knut Bang har mer enn 30 års erfaring fra designbransjen, og mener det er behov for flere produktdesignere.

Knut Bang: – Design må ikke bli for akademisk

Elisabeth foran Spiralen i Drammen

Bli bedre kjent med DOGAs ansatte i sommer. Leder for økonomi og virksomhetsstyring, Elisabeth Cavallini Fevik, synes hun har verdens beste jobb.

Elisabeth Cavallini Fevik: – Jeg er nok litt over gjennomsnittet opptatt av å dokumentere effekt

Stine ligger i gresset med amene over hodet. Hunden Tussi står over henne og ser opp i kamera.

Bli bedre kjent med DOGAs ansatte i sommer. Prosjektleder for DOGA-merket, Stine Fantoft Berg, lar seg lett begeistre av overvannshåndtering, drenering, nye jordblandinger og stedegen flora.

Stine Fantoft Berg: – Det er en økende bevissthet rundt det å designe for mangfold

Jeanette Solhaug

Bli bedre kjent med DOGAs ansatte i sommer. Leder for kommunikasjon og DOGAs priser, Jeanette Solhaug, synes det er spennende å få et innblikk i hva som rører seg rundt om i norsk næringsliv og offentlig sektor.

Jeanette Solhaug: – Imponert over alle de kreative ildsjelene i Norge

Jørgen

Bli bedre kjent med DOGAs ansatte i sommer. Arkitekt og seniorrådgiver Jørgen Skatland mener arkitekter har mye å hente metodisk fra å se imot hvordan designfaget har utviklet seg de siste årene.

Jørgen Skatland: – Arkitekter har mye å hente fra designfaget

Hilde

Bli bedre kjent med DOGAs ansatte i sommer. Seniorrådgiver Hilde Bøkestad tror at omgivelsene våre er en nøkkel til å løse utfordringer knyttet til folkehelse, inkludering og bærekraft.

Hilde Bøkestad: – Det er lett å undervurdere byenes og stedenes betydning

Kim

Bli bedre kjent med DOGAs ansatte i sommer. Rådgiver for virksomhetsstyring, Kim-André Gabrielsen, anbefaler Kvitnes gård i Vesterålen, som ligger et nordnorsk steinkast unna der han vokste opp.

Kim-André Gabrielsen: – En gastronomisk perle

Malin Hansen

Bli bedre kjent med DOGAs ansatte i sommer. Ifølge seniorrådgiver og prosjektleder for Gnist-programmet, Malin Kock Hansen, så har det blitt mer forståelse for design- og arkitekturfagenes verdi i Kommune-Norge.

Malin Kock Hansen: – Mer forståelse for design og arkitektur i Kommune-Norge

Ida Lunde

Bli bedre kjent med DOGAs ansatte i sommer. Rådgiver for DOGA-merket, Ida Lunde, synes det er inspirerende å se ringvirkningene av forbildeprosjektene som mottar Merket.

Ida Lunde: – Inspirerende å se ringvirkningene av god arkitektur og design

Benedicte-Wildhagen

Bli bedre kjent med noen av DOGAs ansatte og hør deres beste reisetips for design- og arkitekturinteresserte i Sommer på DOGA. Først ut er seniorrådgiver for design, Benedicte Wildhagen, som anbefaler en historisk perle.

Benedicte Wildhagen: – Dette stedet er stinn av historie

DOGAs administrerende direktør Tor Inge Hjemdal sitter på Vestremøbler på en takterrasse med utsikt mot Oslo havnelager.

DOGAs administrerende direktør, Tor Inge Hjemdal, synes norsk design og arkitektur fortjener all oppmerksomheten den får. – Vi gjør oss bemerket innenfor blant annet bærekraft og inkludering.

Tor Inge Hjemdal: – Den internasjonale oppmerksomheten er fullt fortjent

Tone Bergan

Bli kjent med DOGAs ansatte og deres beste reisetips i sommer. Seniorrådgiver for design, Tone Bergan, brenner for å utvide bruken av design i utviklingen av offentlig sektor. 

Tone Bergan: – Lidenskapelig opptatt av design

Anne-Elisabeth-Bull

Hvordan står det til med norsk design og arkitektur anno 2021Ifølge leder for designdrevet næringsutvikling i DOGA, Anne Elisabeth Bull, så er norske tjenestedesignere i verdenstoppen. 

Anne Elisabeth Bull: – Norsk tjenestedesign er i verdensklasse

Ingerid-Helsing-Almaas

Bli kjent med DOGAs ansatte i sommer. – Det må være lov å si at ikke alle bygg er arkitektur, sier Ingerid Helsing Almaas, arkitekt og seniorrådgiver i DOGA

Ingerid Helsing Almaas: – Ikke alle bygg er arkitektur

Siri Holmboe Høibo

I sommer deler noen av DOGAs ansatte sine beste reisetips for design- og arkitekturinteresserte turister. Leder for Innovative byer og lokalsamfunn i DOGA, Siri Holmboe Høiboholder en knapp på Nasjonale turistveger. 

Siri Holmboe Høibo: – Det ypperste av moderne norsk toalettarkitektur