Hopp til hovedinnhold

Hovedmeny og hjelpeverktøy

Design og arkitektur Norge

Nyheter

DOGAs introkurs i designdrevet innovasjon 

Målgruppe: Kurset er for deg som vil utfordre hvordan du jobber med innovasjon, og å tenke nytt rundt utvikling av tjenester og produkter. 

Hva: Du lærer hvordan du setter brukeren i sentrum og bruker design til å drive innovasjonsprosesser i egen bedrift. På drøye tre timer får du gjøre brukerintervjuer, definere en utfordring, skape et mylder av idéer på mulige løsninger, bygge prototyper, presentere endelig løsningsforslag og få tilbakemeldinger. Du får utdelt kursmaterialet slik at du i etterkant kan holde dette kurset for kolleger og samarbeidspartnere. Slik kan dere skape en felles arbeidsmetode. 

Hvor: DOGA, Hausmanns gate 16, Oslo 

Når: 25. april kl. 10.00–15.00

Les mer og meld deg på her

DOGAs dybdekurs i designdrevet innovasjon: Innføring i kursmateriell for kursholdere

Målgruppe: Kurset er for designere som ønsker å kurse kunder og kollegaer i designdrevet innovasjon 

Hva: I DOGAs dybdekurs i designdrevet innovasjon lærer deltakerne å bruke designdrevet innovasjon som metode samtidig som de jobber med utfordringer fra egen virksomhet. Nå tilbyr DOGA innføring i vårt nyutviklede kursmateriell for deg som er designer, slik at du kan holde kurs i designdrevet innovasjon for dine kunder og kollegaer. Etter innføringen i kursmateriellet mottar du lisens som kursholder og kursmateriell klart til bruk. 

Hvor: DOGA, Hausmanns gate 16, Oslo 

Når: 23. mai kl. 10.00–15.00

Les mer og meld deg på her

AT ONE-workshop i tjenestedesign

Målgruppe: Kurset er for deg som jobber i tjenestesektoren og vil lære metoder for å styrke organisasjonens kundeopplevelse og innovasjonsevne. 

Hva: Dette svært populære kurset gir deg en innføring i tjenestedesign. Kurset er en unik mulighet til å bygge kompetanse rundt metode og fasilitering av egne prosjekter innen faget. AT ONE er en workshop-basert og strukturert metode for innovasjon av tjenester der designere arbeider sammen med tjenesteytende virksomheter for å skape vekst. 

Hvor: DOGA, Hausmanns gate 16, Oslo 

Når: 14.–15. mai

Les mer og meld deg på her

InfoViz: Master Class in Information Design and Data Visualisation

Målgruppe: Kurset er for deg som vil lære å presentere kompleks informasjon og tallmateriale på en effektiv og engasjerende måte til ditt publikum. 

Hva: Dette er et praktisk kurs i informasjonsdesign og datavisualisering. Kurset vil inspirere og utstyre deg med nye verktøy for å skape mer engasjerende og datarike visualiseringer. Dette gjør det enklere for ditt publikum å se mønstre, tenke systematisk og ta mer informerte beslutninger. 

Hvor: DOGA, Hausmanns gate 16, Oslo 

Når: 4.–5. juni

Les mer og meld deg på her

Har du spørsmål?

Ta kontakt på telefon eller e-post.