DOGAs dybdekurs: Innføring i kursmateriell for kursholdere i Oslo

DOGAs dybdekurs i designdrevet innovasjon er et ferdig kursopplegg over seks moduler som designere kan holde for sine kunder eller kollegaer. Designere som vil bli kursholdere, må først delta på en innføring i kursmateriellet. Nå kan du melde deg på innføringssamling i Oslo 23. mai.

Hender som ligger på et stort ark fullt av blå og rosa post-it-lapper.
Foto: Solveig Olsen
Hvor

DOGA, Hausmanns gate 16, Oslo

Dato
23. mai 2024
Tid
Kl. 10.00 - 15.00
Pris
Kr 350,-

Innføringen er en samling over fem timer, der du får en gjennomgang av kurspakkens innhold. Du vil også få opplæring i verktøyene du trenger for å fasilitere dybdekurset.

For å delta på innføringssamlingen, må du først ha lisens til å holde kurset. Søk om å få lisens her:Fyll ut søknadsskjema for lisens i dybdekurset >>

Om DOGAs dybdekurs i designdrevet innovasjon

Dybdekurset er en ferdig kurspakke hvor deltakerne lærer å bruke designdrevet innovasjon som metode samtidig som de arbeider med utfordringer fra virksomheten sin.

Les mer om DOGAs dybdekurs i designdrevet innovasjon her.

Alle private og offentlige virksomheter som har ansatt en eller flere designere kan få tilgang til å holde kurset. Dette inkluderer både designbedrifter og virksomheter med egne designavdelinger.

Kursholder må ha grunnleggende kunnskaper i å lede designdrevne innovasjonsprosesser. Designeren må ha minimum en bachelorgrad i design, eller kunne dokumentere minimum tre års relevant arbeidserfaring. 

Har du spørsmål?

Ta kontakt på telefon eller e-post.