Hopp til hovedinnhold

Hovedmeny og hjelpeverktøy

Design og arkitektur Norge

Tidligere arrangementer

Foredragsholder

Jonathan Romm

Jonathan Romm

ph.d.

Program

08.30 Kaffe og frokost serveres
09.00 Foredrag: «C3 Designlab» – utforming av en ny modell for samarbeid mellom helseorganisasjoner og tjenestedesignere. C3 Designlab etableres midlertidig som et ’pop-up’ design studio innen helseorganisasjoner og bruker designkunnskap og- kapasitet til å støtte opp under innovasjonsprosesser. Romm vil presentere sin utforsking av hvordan innebygde designlaboratorier styrker innovasjons- og utviklingsarbeidet av pasientsentriske helsetjenester i tidlig fase og belyse potensialer ved en slik måte å samarbeide på. I tillegg vil Universitetslektor Natalia Agudelo fortelle om hvordan samarbeidet mellom forskning og undervisningen innen tjenestedesign fungerer på Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo.
09.45-10.30 I del to av arrangementet kan du delta i en workshop som fasiliteres av mastergradsstudentene Vilde Rebekka Aasen, Palak Dudani, Frøya Thue, Paulina Alejandra Buvinic Hormazábal og Alice Smejkalova fra Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo. På selve workshoppen vil vi teste og diskutere nye designverktøy for samtaler om livskvalitet mot slutten av livet og rundt døden.

Om DesignWorks #02

Direktesending fra kl. 09.00

Initiativet er en del av Center for Connected Care (C3) som er et senter for forskningsdrevet innovasjon (SFI) finansiert av Norges forskningsråd.

Arrangementet passer for deg som designer tjenester, utvikler utvikler merkevare eller merkevarekampanjer som er rettet mot den brede befolkningen (som f.eks. folkehelsekampanjer).

Arrangementet er det andre i serien Design Works som skal spre ny kunnskap rundt temaer innen design, kultur og opplevelser med røtter i aktuell designforskning.

Om Design Works

Design Works er et samarbeidsprosjekt mellom AHO, Design og arkitektur Norge (DOGA), Grafill og IxDA. Målet er å dele ny kunnskap rundt temaer innen design, kultur og opplevelser med røtter i aktuell designforskning foranket ved Institutt for design ved Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo (AHO) og Centre for Design Research. Design Works arrangerer foredrag og workshops, deler artikler, designverktøy og både praktiske og teoretiske metoder med mål om å skape diskusjon, interaksjon og læring som kan bidra til positiv utvikling innen designfaget.

Har du spørsmål?

Ta kontakt på telefon eller e-post.