Studer designledelse i 2024

Ønsker du å studere designledelse og profesjonalisere hvordan du jobber med og oppnår gevinster gjennom design? Vi starter enda et nytt PARK Academy-kurs i designledelse i april 2024. Kurset passer for senior designere, kreative ledere, strategiske rådgivere og innovasjonsledere fra designbransjen, næringslivet og offentlige virksomheter. 

Kurs med mange tilhørere
Foto: Viktor Sakshaug
Hvor

DOGA, Hausmanns gate 16, Oslo

Dato
16. april 2024
Tid
Kl. 9.00 - 16.30
Pris
Euro 8.250,- (inkluderer fem studiemøter fra april 2024 - januar 2025 samt individuell online coaching

 

PARK Academy Design Leadership-programmet er tilrettelagt for en travel arbeidshverdag og byr på læring mens du jobber, faglig samspill med studenter og veileder, innhold og erfaringer fra virkelige bedrifter, lite teori, og mye praksis. I tillegg er det motiverende!

Som kursdeltaker vil du forstå hvordan du og din virksomhet kan maksimere verdien av design og bli bedre på å lede designprosesser på tvers av fag. Programmet passer spesielt for senior designere og innovasjonsledere i private og offentlige virksomheter. 

Gjennom et 40-ukers program tilbys en dyp innsikt i faget designledelse – og lederskap. Programmet passer deg som er senior designer, designleder, kreativ leder eller strategisk rådgiver i designbransjen eller senior designer, design-, marked- og innovasjonsansvarlig i en bedrift eller offentlig organisasjon.

Programmet er utviklet og ledes av PARK, et internasjonalt anerkjent konsulentbyrå innen innovasjon- og designledelse med hovedsete i Skottland. Design og arkitektur Norge (DOGA) er samarbeidspartner i Norge.😊


In English: PARK Academy Design Leadership Programme Norway 

Hva får du på PARK Academy Design Leadership Norway?

Gjennom PARK Academy Design Leadership vil du

  • lære av ledende eksperter med lang praktisk erfaring på feltet
  • lære av dine medstudenter
  • utvikle deg innen designledelse
  • utvide ditt personlige og faglige nettverk

Kurset foregår på engelsk og inkluderer fem fysiske studiesamlinger. Mellom samlingene blir det individuelle og gruppeoppgaver og personlig coaching. Kurset avsluttes med en muntlig presentasjon i plenum på et gitt tema. Noen moduler undervises også via Teams utenom de fem studiesamlingene. 

Sted: DOGA, Hausmanns gate 16 i Oslo frem til sommer 2024.
Merk: Høsten 2024 flytter DOGA til Nedre Vollgate 4 og studiemøter vil deretter foregå i nye lokaler.

Pris: 8.250 euro (faktureres direkte fra PARK Leading Design Ltd)

"I've learned about all the core parts of what it means to be a design leader and I have gained new level of confidence, allowing me to be more assertive and effective. One of the highlights has been learning to 'speak business’. This has transformed my meetings and now I can bring clarity and value to every meeting, no matter who is in the room.

During the course I saw immediate effect in day to day work. I’m excited to continue to apply these insights to further elevate our design practices and drive meaningful impact and value."  
    

Max Schrøder, designleder, VIPPS Mobile Pay.   

 

Datoer for studiesamlinger 

16.–17. april 2024 (DOGA, Hausmanns gate 16, Oslo)
11.–12. juni 2024 (DOGA, Hausmanns gate 16, Oslo)
10.–11. september 2024 (Scandic Vulkan, Maridalsveien 13A, Oslo
5.–6. november 2024 (DOGA, Nedre Vollgate 4, Oslo)
21.–22. januar 2025: Sluttpresentasjoner (DOGA, Nedre Vollgate 4, Oslo)

Modul Managing Service Design (halv dag) vil foregår via Teams. 

Studiesamlinger varer normalt fra kl. 09.00–16.30. Samlingene foregår fysisk på DOGA eller annet angitt sted og via Teams der dette oppgis. Mellom samlingene blir det individuelle og/eller gruppeoppgaver i tillegg til online coaching.

Praktisk informasjon

PARK Academy Design Leadership består av ti utvalgte moduler:

Design Management

Design Leadership
Design Process
Design Quality
Design Storytelling
Design Teams
Design Strategy
Managing Service Design
Design Value
Design Briefing

Programmet foregår på engelsk og deltakerne kan være fra Norge og andre land i Europa. Alle som tar PARK Academy Design Leadership på DOGA blir automatisk en del av PARK Alumni med muligheter for tilpasset coaching og påbygningskurs i ettertid samt tilgang til online platform.

Det er minimum åtte og maksimum ti deltakere per program og fortrinnsvis en fra samme organisasjon. Om det er ønskelig å delta flere fra samme organisasjon, ta kontakt med oss.

PARK Academy tilbyr totalt 21 moduler og emner, hvorav 10 moduler er valgt ut for dette programmet. De øvrige modulene tilbys som separate kurs.

Mer om PARK Academy Design Leadership

Bedrifter og offentlige organisasjoner har et behov for sterkere designledere som kan lede design og designere i en retning som er strategisk bra for virksomheten. For å maksimere verdien av design må det ledes profesjonelt. Designledelse er nøkkelen til enhver organisasjon som ønsker å bruke og levere design strategisk og få effekt i sitt marked. I dette programmet vil du få verktøy og metoder som vil hjelpe deg å bruke kunnskapen direkte inn i egen jobb for å øke verdien av design, med direkte merkbare resultater.

Grow Design Leadership-programmet er tilrettelagt for en travel arbeidshverdag og byr på læring mens du jobber, faglig samspill med studenter og veileder, innhold og erfaringer fra virkelige bedrifter, lite teori, og mye praksis. I tillegg er det motiverende!

Gjennom et 40-ukers program tilbys en dyp innsikt i faget designledelse – og lederskap. Programmet passer deg som er senior designer, designleder, kreativ leder eller strategisk rådgiver i designbransjen eller senior designer, design-, marked- og innovasjonsansvarlig i en bedrift eller offentlig organisasjon. Programmet er utviklet og ledes av PARK, et internasjonalt anerkjent konsulentbyrå innen innovasjon- og designledelse med hovedsete i Skottland. Design og arkitektur Norge (DOGA) er samarbeidspartner i Norge.

Som deltaker vil du forstå hvordan du, ditt byrå og virksomhet kan maksimere verdien av design og bedre lede design og designprosesser på tvers av disipliner og organisasjonen som helhet. Du vil også øke din verdi ved å jobbe med designledelse på en mer profesjonell måte. Programmet består av fem studiemøter med en god miks av undervisning, gruppeoppgaver og gode diskusjoner. Mellom studiemøtene blir det individuelle og gruppevise oppgaver og online coaching.

Design Leadership-kurset undervises av James Hall, Company Director of PARK. Han begynte i PARK i 2013 etter en omfattende karriere innen produktdesign hos både LEGO og Hasbro. Her finpusset han ferdighetene sine innen designledelse – dirigerte, administrerte og lanserte flere forbrukerprodukter over hele verden. I dag underviser han ikke bare i designledelse, men er også seniorkonsulent og direktør i PARK. Fra å omfavne nye designledelsesteknikker til å hjelpe folk med å oppdage nye måter å tenke på, er James ønske å hjelpe kundene sine med å nå sine mål.

Managing Service Design undervises av Brian Gillespie, Senior Consultant & Tutor ved PARK USA

As a design leader, I love what I do and do what I love, while ensuring a healthy dose of fun to engage and inspire others. By doing so, I believe we can tackle even the toughest design challenges more effectively"  

James Hall, tutor PARK Academy Norway & Company Director PARK Leading Design

Har du spørsmål?

Ta kontakt på telefon eller e-post.