Gjenstander som skal stilles ut ved den norske fellesutstillingen under Milano Design Week 2019.

Årets største begivenhet for den internasjonale interiør- og designbransjen er designuken i Milano som går av stabelen 9.–14. april. JOIN by Norwegian Presence er årets norske fellesutstilling som viser prototyper og unikaobjekter fra 21 av våre dyktige designere og kunsthåndverkere. Her kan du se bilder av objektene som skal stilles ut.

Norwegian Presence 2019 i bilder

Vegg med 8 kroker i bredden og 4 i høyden. På krokene henger det kort med bilde og tekst om objektet som stilles ut.

Norwegian Presence er en felles norsk utstilling under designuken i Milano. Utstillingen er et samarbeid mellom DOGA, Norwegian Crafts og designkollektivet Klubben. Norwegian Presence har vært arrangert siden 2015. 

Informasjon

Dette er Norwegian Presence

9

apr

14

apr

Arrangement

JOIN by Norwegian Presence

Objekter som skal stilles ut på JOIN by Norwegian Presence

9.–14. april 2019 vil 21 av Norges mest fremtidsrettede designere og kunsthåndverkere stille ut arbeidene sine på verdens viktigste designscene: Milano Design Week. Med seg på laget har de syv av landets ledende møbelprodusenter – alle med miljø og bærekraft på agendaen. 

Nyheter

Norsk stjernelag til designuken i Milano

Til venstre Kristine Bjaadal og ved siden av henne Hallgeir Homstvedt.

Kristine Bjaadal og Hallgeir Homstvedt står bøyd over et arbeidsbord på Studio Prindsen i Oslo. De velger farger til Vestre-møblene som skal vises i uteområdet av utstillingen JOIN by Norwegian Presence under designuken i Milano i april 2019. De to designerne står bak utstillingsdesignet, og er et godt eksempel på tittelen JOIN i praksis – sammen jobber de bedre.

Utstillingsdesignerne: Kristine Bjaadal og Hallgeir Homstvedt

Til venstre Jannicke Kråkvik og ved siden av henne, Alessandro d'Orazio.

Kråkvik&D'Orazio er kuratorene bak Norwegian Presence-ustillingen 2019. Med sin eklektiske og særegne signatur, som kommer til uttrykk gjennom styling, kuratering og konseptutvikling for private og kommersielle kunder, har de raskt inntatt en aktiv og ledende posisjon innenfor sitt felt, både i inn- og utland.

Kuratorene: Kråkvik&D’Orazio

Kunsthåndverker Pearla Pigao arbeider med tekstiler i sitt studio.

Etter tre suksessrike år i Milano, samler norske designere, kunsthåndverkere og produsenter seg i 2018 under et nytt, felles konsept, ledet av DOGA, Klubben og Norwegian Crafts. 

Fra 2018: Norwegian Presence: Fra idé til produksjon: Gjør Milano i samlet tropp

Ida Aandal Røijen fra DOGA, Jan Christian Vestre fra Vestre og Christian Lodgaard fra Flokk på Vestres møbler på Aker brygge.

Nordiske verdier som fellesskap, miljø og bærekraft står i sentrum for en rekordstor norsk utstilling under årets møbelmesse i Milano. To av Norges fremste møbeleksportsuksesser blir med på lasset.

Fra 2018: Sender norsk bærekraft til verdens viktigste designuke

Objekter fra Everything is connected-utstillingen i Milano 2017 står på et hvitt bord med et beige teppe bak og en grå bakgrunn.

Etter suksess i 2016 vil Norge nok en gang være sterkt representert under Milano Design Week.

Nyheter

Fra 2017: Everything is Connected