Hovedmeny og hjelpeverktøy

Design og arkitektur Norge

DOGA-merket nykommer

E-post: post@doga.no

Telefon: 23 29 28 70

Adresse: Hausmanns gate 16
0182 OSLO

DOGA-merket nykommer er en årlig konkurranse som arrangeres av Design og arkitektur Norge, DOGA. Gjennom konkurransen ønsker DOGA å synliggjøre og løfte frem studenter og nyetablerte innen design- og arkitekturfeltene. Konkurransen het tidligere Unge talenter.

DOGA-merket nykommer ønsker å vise at studenter og nyetablerte er viktige bidragsytere for å skape de beste løsningene for fremtiden. Vi inviterer utøvere innenfor alle design- og arkitekturfagene til å søke på DOGA-merket nykommer.

Hva får du hvis du vinner?

DOGA-merket nykommer kårer vinnere som hedres sammen med mottakerne av DOGA-merket for design og arkitektur. En felles arena legger til rette for kontakt og stimulerer til samarbeid mellom nye utøvere og de etablerte i bransjen

Vinnerprosjektene vil bli frontet under en prisutdeling på DOGA den 8. november 2018. Vinnerne vil få tilbud om veiledning i presentasjonsteknikk og får mulighet til å presentere prosjektet sitt under prisutdelingen.

Hver prismottaker av DOGA-merket nykommer mottar en pengepremie på 5 000,-. Vinner av Hedersmerket mottar en pengepremie på 20 000,-.

Vinnerprosjektene blir også vist fram i en utstilling på DOGA som åpner samme dag som prisutdelingen. 

Blant vinnerne blir det kåret én eller flere mottakere av DOGA Hedersmerket.

Spørsmål rundt temaet? Ta gjerne kontakt med: