Mange mennesker rundt et bord med en stor skjerm. Mye lys inn fra et stort vindu
Frida og Frøya samler tang.

I sommer snakker vi med seks vinnere av DOGA-merket nykommer for å høre hva prisen har betydd for dem. Møt Frida van den Drift Breivik og Frøya Thue som fikk mye oppmerksomhet for sin unike idé som kan erstatte plastemballasje. 

DOGA-merket nykommer ga drømmestart

Reclaim Women’s Space. Vinner av DOGA-merket 2019.

En god søknad er viktig for at juryen skal se verdien av prosjektet ditt. Her er 12 tips for deg som vil gjøre deg enda bedre forstått.

Informasjon

12 tips som hjelper deg å skrive en god søknad

Aurora Bratli Brunvoll fra Kunsthøgskolen i Oslo mottok DOGA-merket 2019 for prosjektet «Vi har en krise».

I sommer snakker vi med seks vinnere av DOGA-merket nykommer for å høre hva prisen har betydd for dem. En av dem er Aurora Bratli Brunvoll som mottok prisen i 2019 for et prosjekt som visualiserer klimakrisen og gjør den mer forståelig.

– DOGA-merket nykommer var en stor klapp på skulderen!

Salgssjef i Fora Form, Frode Sporsheim og designer Lars Tornøe på scenen under utdelingen av DOGA-merket 2018.

«Det å delta i konkurranser gjør deg enkelt og greit bedre,» sier Frode Sporsheim i Fora Form. Vi har snakket med fem ledere innen design og arkitektur om verdien av priser som DOGA-merket nykommer og hva de ser etter når de rekrutterer unge talenter.

Nyheter

«Å delta i konkurranser gjør deg enkelt og greit bedre»

Behnam Farazollahi, ANTI
DOGA Hedersmerkets statuett

DOGA Hedersmerket er den største anerkjennelsen blant DOGAs priser. Det gis til særlig sterke prosjekter som har mottatt DOGA-merket.

Informasjon

DOGA Hedersmerket

Logo for DOGA-merket på rosa bakgrunn

Her kan du laste ned logoene for DOGA-merket for design og arkitektur og DOGA-merket nykommer. Logoene kan brukes i alt materiell for mottakere av et DOGA-merket, og tidligere mottakere av Merket for god design.

Informasjon

Logoer for DOGA-merket