Hovedmeny og hjelpeverktøy

Design og arkitektur Norge

Om oss

E-post: post@doga.no

Telefon: 23 29 28 70

Adresse: Hausmanns gate 16
0182 OSLO

DOGA, ved administrerende direktør, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev eller melde seg på arrangementer og kurs.

Webanalyse og informasjonskapsler

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. DOGA.no tar i bruk informasjonskapsler for å innhente informasjon om hvordan brukere av siden navigerer på siden. 

Disse informasjonskapslene brukes på DOGA.no:

  • Google Analytics brukes til å se hvilke sider som driver trafikk til siden og hvilke handlinger brukeren gjennomfører mens de er på siden. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.
  • Fullstory brukes for å filme bruken av nettsiden. Dette er et verktøy som tas i bruk i en midlertidig tidsperiode for å analysere hvordan designet på nettsiden fungerer, og skal svare på om brukeren finner det de leter etter.
  • HotJar kartlegger bruk av nettstedet.

Videoavspilling
DOGA.no bruker videoavspillertjenestene Vimeo og YouTube på sine sider. Vimeo samler inn data når du spiller av en video. Dataene brukes til å finne ut hvem og hvor lenge videoene blir brukt.

Direktesending
På mange av våre arrangementer har vi direktesending/streaming. Når du bruker avspilleren samler den inn trafikkdata som blant annet viser hvor mange og hvor lenge du ser på direktesendingen. Google er databehandler.

Nyhetsbrev
Dersom du ønsker å abonnere på vårt nyhetsbrev må du oppgi din e-postadresse. Din e-postadresse deles ikke med andre virksomheter, og slettes når vi får beskjed om at du ikke lenger ønsker å motta informasjon fra oss. Opplysningene slettes også om vi får tilbakemelding om at e-postadressen ikke lenger er aktiv. Apsis er databehandler for nyhetsbrevet. I forbindelse med utsending av nyhetsbrev fører vi statistikk over bruken, hvor mange som leser og hva som leses. Dette gjør vi får å kunne gi våre lesere mest mulig relevante saker.

Påmelding til kurs og arrangementer
Når du melder deg på kurs og arrangementer, ber vi deg registrere navn, e-post, telefonnummer, organisasjon, organisasjonsnummer, stilling og fakturareferanse. I etterkant av deltagelsen vil du kunne motta en spørreundersøkelse. Undersøkelsene benyttes for å kartlegge brukereffekter og innhente læring for kommende kurs og arrangementer. DOGA benytter Questback for å gjennomføre undersøkelsene. Apsis er databehandler for påmeldinger til våre kurs og arrangement. Personopplysningene deles ikke med andre.

Rettigheter
I tråd med den norske personopplysningsloven og EUs nye personvernregler gjeldende fra 1. juli 2018 har du rett til innsyn i egne personopplysninger, samt krav om retting eller sletting av mangelfulle eller uriktige opplysninger. Du har også rett til å kreve begrensning av og å protestere mot behandlingen av personopplysninger. Videre har du rett til dataportabilitet, det vil si rett til å motta personopplysninger om deg selv, og rett til å overføre nevnte opplysninger til en annen behandlingsansvarlig. Alle henvendelser om innsyn i personopplysninger kan rettes til oss på post@doga.no.

 

Spørsmål rundt temaet? Ta gjerne kontakt med:

  • Maiya Rohde
    Maiya Smith-Rohde
    Rådgiver virksomhetsstyring
    (+47) 944 79 321
    msr@doga.no