Logo: DOGA-merket

DOGA-merket for design og arkitektur er Norges mest høythengende utmerkelse for virksomheter som skaper verdi gjennom bruk av design og arkitektur. Vi åpner for nye søknader i mai.

Informasjon

Alt du trenger å vite om DOGA-merket for design og arkitektur

Vinnerne av DOGA-merket 2021

Konsertstrømming, smarte møter, ekstremkofferter og nasjonalstolthet på innerlomma. Nå hedres 13 innovative norske prosjekter med DOGA-merket for design og arkitektur.

Disse design- og arkitekturprosjektene er kåret til årets beste

Søk DOGA-merket for design og arkitektur 2020

DOGA-merket for design og arkitektur er Norges mest høythengende utmerkelse for virksomheter som skaper verdi gjennom bruk av design og arkitektur. Her får du syv gode grunner til å søke DOGA-merket.

Syv gode grunner til å søke DOGA-merket

Tre DOGA-merket-plaketter; glasskuber med bokstavene D, O, G og A inni, i gull, hvitt og rødt.

DOGA-merket for design og arkitektur og DOGA-merket nykommer tildeles prosjekter som demonstrer hvordan god design og arkitektur gir verdi.

Informasjon

Kriterier for tildeling av DOGA-merket

Bilde fra juryering av DOGA-merket høsten 2019

Lurer du på hvordan juryen lander på mottakerne av DOGA-merket? Her forteller vi om prosessen, kriteriene og juryens sammensetning.

Informasjon

Slik foregår juryeringen av DOGA-merket

Logo for DOGA-merket på rosa bakgrunn

Her kan du laste ned logoene for DOGA-merket for design og arkitektur og DOGA-merket nykommer. Logoene kan brukes i alt materiell for mottakere av et DOGA-merket, og tidligere mottakere av Merket for god design.

Informasjon

Logoer for DOGA-merket