Hopp til hovedinnhold

Hovedmeny og hjelpeverktøy

Design og arkitektur Norge

Tidligere arrangementer

Arrangementet på Facebook

Om foredraget

Arreangementet har to deler:

  1. En debatt på DOGA / Design og arkitektur Norge om byutvikling, planlegging og arkitektur - en videre diskusjon rundt spørsmålene i KOTEs valgspesial, som kan leses her. Debatten sendes også live på https://radionova.no/ og DAB+.
  2. Slippfest for +KOTE #9 på Galleri ROM. Temaet for utgaven er: Bygda, byen og smultringen (eller forstaden, om du vil). Slippfesten blir i kjent KOTE-stil, med billig øl, kjentfolk og kanskje smultringer? Galleri ROM / ROM for kunst og arkitektur ligger rett ved siden av DOGA. 

Debatten tar utgangspunkt i pamfletten: Vi har stilt de politiske partiene en rekke spørsmål angående et tema vi synes får for lite oppmerksomhet i valgkampinnspurten: Våre fysiske omgivelser. 

Infrastruktur, transport, hytteutbygging, boligprisvekst, kjøpesenterpolitikk og sentrumsutvikling.

Bærekraftige bygder, grønne byer, forstadsutvikling rundt byene, matjord, boligpolitikk, bilavhengighet.

Arbeidet med papirmagasinet har foregått paralelt med arbeidet med pamfletten, og de to utgivelsene bærer preg av hverandre. Papirmagasinet er gratis, og om du ikke har mulighet til å komme på slippfesten, kan få tak i det på NMBU, AHO, BAS, NTNU, DOGA og på Deichmanske bibliotek i Oslo. Det publiseres også digitalt på Issuu etter slippfesten.

Disse politikerne stiller i paneldebatten:

SV: Tore Syvert Haga
Rødt: Seher Aydar
MDG: TBA
Venstre: TBA
KrF: Tove Welle Haugland
Høyre: Nicolai Astrup
FrP: TBA
Sp: TBA