Hovedmeny og hjelpeverktøy

Design og arkitektur Norge

Hva skjer

Påmelding

Om IDC/21

Ålesundregionen med omland har en betydelig designindustri og er en attraktiv destinasjon for alle som jobber innenfor industriell design. Nærhet til skipsverft, møbelfabrikker, råvarer fra havet kombinert med gründerånd og risikovilje har skap en rekke kjente merkevarer og nyvinninger som preger dagliglivene våre bevisst eller utbevisst.

Med IDC/21, som er Norges største industridesignkonferanse, ønsker industribedriftene i Ålesundsregionen å bygge et solid og attraktivt designmiljø. DOGA er en av samarbeidspartnerne til konferansen som samler designere, studenter, bedriftsledere, ingeniører, markedsførere, kommunikasjonsbyråer og entreprenører.

På programmet står et stjernelag av foredragsholdere. Du vil få inspirasjon fra de beste, muligheten til å bygge nettverk og skape nye forretningssamarbeid på tvers av bransjer. Blant årets foredragsholdere finner du Vipps, Polestar, No More Mondays, PARK, Brødrene Aa, Kongsberg Maritime og Ekornes. IDC/21 passer for alle som jobber med forretningsutvikling, design og innovasjon og ønsker å hente kunnskap og inspirasjon som styrker lønnsomhet, produkt og markedsposisjon.

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med: