Hopp til hovedinnhold

Hovedmeny og hjelpeverktøy

Design og arkitektur Norge

Tidligere arrangementer

Om arrangementet

Hack the Crisis Norway er et online hackathon for å finne løsninger på koronakrisen. I løpet av en helg vil folk fra hele Norge slå seg sammen for å lage innovative løsninger på koronakrisen. ‍Arrangementet foregår på DOGA, strømmes til hele landet, og er organisert av frivillige fra teknologi- og oppstartssamfunnet i Norge.

I et hackathon samles folk for å lage løsninger og konsepter fra bunnen av på kort tid. ‍Vi inviterer alle til å delta og samarbeide for å finne løsninger som vil hjelpe oss under krisen og utover. Meld deg på og les mer på hackthecrisisnorway.com.

DOGA er en pådriver for innovasjon, og jobber for bærekraftig verdiskapning gjennom bruk av design og arkitektur. DOGA oppfordrer norske designere og arkitekter til å delta i helgens hackaton. Problemløsning og nyskaping er en del av kjernen i design og arkitektur. Fagene kobler en analytisk tilnærming med intuisjon og kreativitet, og det er bevist at denne måten å tenke og jobbe på kan gi store gevinster. Sammen tror vi at vi har mye å bidra med for å få fram de mest relevante utfordringene, og ikke minst de beste løsningene.

Har du spørsmål?

Ta kontakt på telefon eller e-post.