Hopp til hovedinnhold

Hovedmeny og hjelpeverktøy

Design og arkitektur Norge

Tidligere arrangementer

Om ustillingen

Et av de viktigste mandatene DOGA har er å legge til rette for samarbeid mellom utøvere og virksomheter for å styrke design og arkitekturs rolle i utformingen av morgendagens markeder.

Design, arkitektur og håndverk er potensielle fremtidsnæringer Norge trenger, og Håndverk + gjør et utrolig viktig arbeid ved å koble disse ulike yrkesgruppene sammen. Målet er at dette skal føre til gode og salgbare produkter som kan bidra til å styrke norsk næringsliv. DOGA jobber blant annet med designdrevet innovasjon, og har utviklet eksportprogrammer for ferdigvare som skal bidra til å styrke konkurransekraften i norsk næringsliv. DOGA ønsker derfor å bistå Håndverk + i delen som omhandler skalering og forretningsutvikling, salg og eksport.

Ustillingen Håndverk + kan ses følgende dager:

  • Torsdag 8. okt., kl. 17.00. NB: Kun Inviterte.
  • Fredag 9. okt., kl. 11.00-18.00
  • Lørdag 10. okt., kl.  11.00-17.00
  • Søndag 11. okt., kl. 11-00-16.00 

DOGA sørger for at alle smittevernsregler overholdes.

Les mer om Håndverk + >>

 

DOGA er stolt vertskap for årets Håndverk+
Med en trang til å utforske det normale og hverdagslige i objektene vi omgir oss med, ønsker industridesigner og stylist Live Berg Olsen å skape gjenkjennbare og evigvarende objekter som speiler både fortid og nåtid.
Foto: Dag Sandven

– Interessen for høy kvalitet og godt håndverk er stadig økende. Å kunne vise frem det ypperste av norsk håndverk gir oss en mulighet til å være med helt i begynnelsen av verdikjeden til disse produktene. Stedsutvikling er vel så viktig for DOGA, da vi jobber nasjonalt. Ved å styrke de små bedriftene og de lokale håndverkerne øker potensialet for vekst, og med det muligheten til å gå fra å være en småprodusent til en hjørnesteinsbedrift, sier Anne Bull, leder av Fremtidens produksjon på DOGA

Fra Vågå til DOGA

– Vi har dyktige håndverkere, designere og produsenter i veldig mange ulike deler av landet. I tillegg til å utvikle nye arbeidsplasser kan hjørnesteinsbedrifter skape gode steder å være, øke turismen og bygge stolthet i lokalmiljøer -slik som arkitektur og matopplevelser gjør. Det meste av verdiskapning her til lands skjer jo utenfor Oslo, så selv om det er veldig spennende å få Vågå hit i forbindelse med årets utstilling, vil vi også veldig gjerne til Vågå, sier Anne Bull.

DOGA er stolt vertskap for årets Håndverk+
Formgivningen til designer Poppy Lawman kjennetegnes av et taktilt og kunstnerisk formspråk der materialbruken regjerer.
Foto: Dag Sandven

Har du spørsmål?

Ta kontakt på telefon eller e-post.