Hopp til hovedinnhold

Hovedmeny og hjelpeverktøy

Design og arkitektur Norge

Tidligere arrangementer

Om prisutdelingen

Se opptak av prisutdelingen

Se opptak av prisutdelingen på Facebook >>

Det beste av norsk design og arkitektur

Den 11. mars 2021 blir det klart hvilke prosjekter som mottar DOGA-merket for design og arkitektur. Hele Norge er invitert når vi presenterer vinnerprosjektene og menneskene som står bak.

Vi lover en inspirerende og underholdende festsending som viser frem det beste av norsk design og arkitektur fra det siste året.

Arrangementet sendes fra doga.no og vår Facebook-side. Sendingen vil være tilgjengelig i etterkant for de som ikke har mulighet til å se den live.

Det er ikke nødvendig med påmelding for å se prisutdelingen. Det er likevel mulig å melde seg på dersom man ønsker å motta informasjon og oppdateringer om arrangementet fra DOGA.

 

I løpet av sendingen annonserer vi vinnerne av:

  • DOGA-merket for design og arkitektur
    Gis til etablerte virksomheter som skaper verdi gjennom fremragende bruk av design og arkitektur
  • DOGA-merket nykommer
    Hedrer og synliggjør de beste prosjektene fra studenter og nyetablerte innen design og arkitektur.
  • DOGA Hedersmerket
    Vår gjeveste utmerkelse til prosjekter og virksomheter som på enestående vis demonstrerer hvordan design og arkitektur skaper verdi for samfunnet, planeten og bunnlinjen.

Om DOGA-merket

DOGA-merket for design og arkitektur (opprinnelig «Merket for god design») er en årlig konkurranse for norske virksomheter og utøvere som utmerker seg gjennom fremragende bruk av design og arkitektur. Prisen har vært delt ut siden 1965, og prosjektene som mottar den er forbilder som viser hvordan god bruk av design og arkitektur skaper viktige verdier for samfunnet.

Har du spørsmål?

Ta kontakt på telefon eller e-post.