Hopp til hovedinnhold

Hovedmeny og hjelpeverktøy

Design og arkitektur Norge

Tidligere arrangementer

Påmelding

Ønsker du å motta nyhetsbrev og invitasjoner fra Design og arkitektur Norge?

Om arrangementet

Digitalisering, «den fjerde industrielle revolusjonen», endrer ikke bare forretningsmodeller og markeder, men også hvordan vi jobber, hvordan vi leder, og hvordan vi er.  Men smartere, digitale løsninger krever også enda større innsikt i hvem de egentlige brukerne av teknologien er – nemlig vi, menneskene, og våre behov.

Vi har invitert noen av de beste i bransjen til å fortelle oss mer om utfordringene og mulighetetene som ligger foran oss. 

Årets DIP-prosjekter

DOGAs Designdrevet innovasjonsprogram (DIP) arbeider for å få teknologiutviklere og innovasjonsprosjekter til å alltid ivareta brukerperspektivet og menneskene som står i enden av et hvert teknologiprosjekt.

På seminaret får du vite hvilke prosjekter som mottar midler fra DIP og skal jobbe videre med idéutvikling – og hvordan du kan søke midler neste gang. 

Program

08.30: Frokost serveres
09.00: Seminaret starter
11.00: Samtale og debatt 
11.30: Seminaret er over 

Foredragsholdere

Silvija Seres er akademisk «techie», forsker og matematiker. Hun tar for seg den eksponentielle digitaliseringen vi står ovenfor. 

Silvija har stor interesse for gründerskap og nytenking i forretningslivet og i samfunnet. Hun har tidligere vært leder i Microsoft og i Fast Search & Transfer. Nå jobber hun som aktiv investor i flere teknologiselskaper, er styremedlem for blant andre Nordea og NRK, og president i Polyteknisk Forening. Les mer om Silvija

Fredrik Matheson er Design Lead i BEKK og leder av IxDA Oslo. På seminaret vil han snakke om mennesket, den lærende maskinen og om hvem som blir vinnerne i den digitale verden.

IxDA (Interaction Design Association) er en global nonprofit-organisasjon, dedikert til å forbedre den menneskelige tilværelsen gjennom å fremme interaksjonsdesign og relaterte fagfelt. Les mer om IxDA

Snorre Hjelseth jobber som service designer i oljeserviceselskapet TechnipFMC. Han har en doktorgrad fra Arkitektur- og designhøgskolen (AHO) og har tidligere jobbet som postdoktor samme sted og vært involvert i flere maritime innovasjons- og forskningsprosjekter.

Konferansier

Eirik Norman Hansen er morgenens konferansier.  
Til daglig leder Eirik itch design, men han er ofte å finne som foredragsholder, moderator og konferansier på konferanser. Siviløkonomen med spesialisering i informasjonsledelse har lang erfaring fra byrå- og konsulentverdenen, blant annet som CMO i Creuna, før han gikk til itch. Les mer om Eirik.

Arrangementet er gratis og åpent for alle, men husk å melde deg på.

Velkommen! 

Har du spørsmål?

Ta kontakt på telefon eller e-post.