Hopp til hovedinnhold

Hovedmeny og hjelpeverktøy

Design og arkitektur Norge

Nyheter
Bildet viser en smilende Jenny Skavlan med hendene i bukselommen.

Jenny Skavlan lover et de som kommer på DOGAs fagdag 16. mars en superinspirerende og lærerik fagdag. – Ja, det vil gi et skikkelig kick, rett og slett, sier hun. 

I år inviterer DOGA til en litt annerledes prisutdeling. Prisvinnerne vil bli annonsert på forhånd i ukene fram mot den 16. mars. Selve arrangementet er en fagdag og en møteplass for inspirasjon og læring. Da får vi møte prisvinnerne og bli bedre kjent med dem. Hva har de gjort og tenkt, hvordan har de jobbet og hva er deres heteste tips? Les mer om fagdagen og meld deg på

– Vi skal bli bedre kjent med de kreative og talentfulle menneskene som står bak vinnerprosjektene.  Det kommer til å bli superinspirerende og lærerikt – ja, det vil gi et skikkelig kick, rett og slett. Og det det tror jeg vi trenger nå, alle sammen, sier Jenny Skavlan. 

Mangfold av nyskapende løsninger

DOGA-merket for design og arkitektur har vært delt ut siden 1965 og er en pris som deles ut årlig til norske virksomheter og utøvere som utmerker seg gjennom fremragende bruk av design og arkitektur. 

–  DOGA-merket hyller de aller beste! Løsningene de leverer vil spille en viktig rolle i omstillingen til et mer bærekraftig samfunn. Gjennom denne dagen vil vi få et innblikk i det mangfoldet av nyskapende løsninger som design- og arkitekturbransjene bidrar med, sier DOGAs administrerende direktør Tor Inge Hjemdal.  

–  DOGA-merket hyller de aller beste! Løsningene de leverer vil spille en viktig rolle i omstillingen til et mer bærekraftig samfunn, sier DOGAs administrerende direktør, Tor Inge Hjemdal.
Foto: Sverre Chr, Jarild

Grundig juryprosess  

Det er en uavhengig jury som velger ut hvem som skal motta DOGA-merket for design og arkitektur. Juryen består av ledende fagfolk på tvers av design- og arkitekturfeltet, sammen med representanter fra næringsliv og offentlig sektor og eksperter på bærekraft. Juryen har vært ledet av Behnam Farazollahi. Les mer om årets jury her   

Fram mot 16. mars vil vi annonsere hvem som er årets vinnere av DOGA-merket.  

I år deler vi ut priser i disse tre kategoriene:  

  • DOGA-merket for design og arkitektur. Gis til etablerte virksomheter som skaper verdi gjennom fremragende bruk av design og arkitektur.  
  • DOGA-merket nykommer. Hedrer og synliggjør de beste prosjektene fra studenter og nyetablerte innen design og arkitektur.  
  • DOGA Hedersmerket. Blant vinnerne av DOGA-merket og DOGA-merket nykommer velges ett eller flere til å motta denne aller gjeveste utmerkelsen.  

 

Har du spørsmål?

Ta kontakt på telefon eller e-post.