Prisutdeling: Innovasjonsprisen for inkluderende design

Velkommen til prisdryss over noen av Norges mest inkluderende design- og arkitekturprosjekter når vi deler ut Innovasjonsprisen for inkluderende design. Bli med fysisk på DOGA eller følg prisutdelingen digitalt og se hvem som mottar den høythengende prisen.

Banner for arrangement med teksten "Innovasjonsprisen for inkluderende design. 24. januar. En design- og arkitekturpris for mangfold, likeverd og universell utforming."

Den 24. januar 2024 deler DOGA ut Innovasjonsprisen for inkluderende design.

Foto: DOGA
Hvor

DOGA, Hausmanns gate 16, Oslo

Dato
24. januar 2024
Tid
Kl. 14.00 - 17.00
Pris
Fri entré

Innovasjonsprisen for inkluderende design er DOGAs design- og arkitekturpris for mangfold, likeverd og universell utforming. Prisen løfter frem noen av Norges mest inkluderende innovasjonsprosjekter som bruker design og arkitektur til å skape et mer likestilt samfunn.

Du vil både se og høre om årets vinnere, og hvorfor de fortjener heder og ære. Vi skal dele ut kategoripriser og hederlige omtaler og avsløre hvem som vinner den gjeve hovedprisen!

Vi lover masse inspirasjon, læring og begeistring!

Program

Vi deler ut kategoripriser og hederlige omtaler innen arkitektur, landskapsarkitektur, interiør og møbel, transport, produktdesign, grafisk design, tjenestedesign og informasjons- og interaksjonsdesign. Helt nytt er også kategorien Unge talenter for studenter og nyutdannede innen design og arkitektur. Vi byr også på filmpremiere og faglige innspill og betraktninger.

Vi avslutter med kåring av årets hovedprisvinner blant ti nominerte prosjekter. Hvem de nominerte prosjektene er, vil vi offentliggjøre i ukene før prisutdelingen.

Etter prisutdelingen blir det mingling, mat og drikke.

DOGA vil også, på vårparten og utover, arrangere egne seminarer om inkluderende design og arkitektur i praksis, hvor du kan høre mer og lære av flere av vinnerne  av Innovasjonsprisen for inkluderende design.

Les mer om Innovasjonsprisen for inkluderende design og tidligere vinnere >>

Om Innovasjonsprisen for inkluderende design

Innovasjonsprisen for inkluderende design er DOGAs design- og arkitekturpris for mangfold, likeverd og universell utforming (tidligere kalt Innovasjonsprisen for universell utforming). Prisen deles ut på oppdrag fra Kultur- og likestillingsdepartementet gjennom sin rolle som koordinator for regjeringens handlingsplan for universell utforming. Prisen løfter frem løsninger som fremmer begeistring, likeverd og inkludering gjennom design og arkitektur.

Prisen hedrer helhetlig bruk av inkluderende design, arkitektur og universell utforming.  Juryen har blant annet vurdert innovasjon, brukeropplevelse, funksjonalitet, estetikk, materialvalg, forretningsutvikling og bærekraft. Prisen deles ut i ti kategorier innen design og arkitektur. 

Har du spørsmål?

Ta kontakt på telefon eller e-post.