Brødrene Løvli i ullkarderiet

Disse 21 norske nyskapingsprosjektene skal dele på 9 millioner kroner fra Designdrevet innovasjonsprogram (DIP).

Disse mottar DIP-midler 2021

DOGA i Hausmannsgate 16 i Oslo om sommeren.

Regjeringen foreslår å bevilge 68,7 millioner kroner til DOGA neste år, en økning på 1,7 millioner. – Vi er glade for den fornyede tilliten fra regjeringen, og for at de anerkjenner hvor viktig design og arkitektur er for å nå bærekraftsmålene, skape attraktive lokalsamfunn og utvikle et innovativt næringsliv, sier administrerende direktør i DOGA, Tor Inge Hjemdal.

Statsbudsjett 2022: DOGA styrkes med oppdrag fra flere departementer

Søk om Stikk-midler!

Utsira kommune: Et levende testsenter. Innovasjonskonkurranse i regi av DOGA.

Gnist er et innovasjonsprogram for kommuner som vil jobbe på nye måter med steds- og næringsutvikling. Programmet gir kommunene ny kompetanse, metoder og verktøy for å ta tak i sine spesifikke utfordringer, og snu disse til muligheter med konkrete løsninger sammen med innbyggere og næringsliv.

Gnist — innovasjonsprogram for steds- og næringsutvikling i lokalsamfunn

Modulbygda Lebesby GNIST DOGA Plenum

En møteplass som kobler ungdom og hjørnesteinsbedrifter i Lund. En kraftfull sentrumsklynge i Vang. Fysiske og digitale moduler for kompetanse og samhandling i Lebesby. Dette er de tre prosjektene som går til topps i Gnist-programmet i år.

Her er tre innovasjonsprosjekter som kan endre Distrikts-Norge

Designing out waiting times for breast cancer patients.

Nå kan du være med i konkurransen om å levere tjenestedesign til årets innovasjonsprosjekter i offentlig sektor. Som leverandør til StimuLab får du bryne deg på spennende utfordringer og arbeide med modne og komplekse innovasjonsprosjekter.

Stimulab-prosjekter søker tjenestedesign

Framtidsscenario som metode for medvirkning, DOGA

Hvordan kan vi planlegge for en framtid vi ikke kjenner? Vi kan kanskje tenke oss fem til ti år fram i tid, men hva med tjue eller tretti? Når kommuneplanleggere må tenke så langt fram, kan scenariometodikk være et godt verktøy.

Framtidsscenario som metode for medvirkning

Beta kommune

Fiskeslo som emballasje. Mer industri i byen. Flere elever som velger videregående utdanning. Sju prosjekter utført av unge designere og arkitekter mottok DOGA-merket Nykommer.

Her er Norges mest lovende unge designere og arkitekter

Vipps – tjenesten som forenkler hverdagen vår

Den populære norske betalingstjenesten Vipps har vunnet Innovasjonsprisen for universell utforming. Dette ble klart under den digitale prisutdelingen i regi av DOGA. I tillegg ble Vipps vinner av kategorien Tjenestedesign og viser med dette at de tar universell utforming på alvor.

Vipps til topps i inkluderende innovasjonskonkurranse

En mann og en gutt løper glade over en frossen plen. Bygninger i bakgrunnen.

En ny rapport oppsummerer erfaringene fra fire år med StimuLab – en ordning som skal bidra til innovasjon i offentlig sektor. Rapporten viser at designtenkning bidrar til å øke innovasjonstakten, og løse mange av de store utfordringene det offentlige står overfor. 

 

Nyheter

StimuLab: Designtenkning øker innovasjonstakten i offentlig sektor