Cruiseskip i fjord med utslipp/røyk fra skorstein.

Eksoståka ligger tett over fjordene, og forskere spår én million cruiseturister til Vestlandet i 2040. Med midler fra DOGA går bransjeklynge og designere til angrep.

Nyheter

Designere om bord for grønnere cruise

Gjenstander som skal stilles ut ved den norske fellesutstillingen under Milano Design Week 2019.

Årets største begivenhet for den internasjonale interiør- og designbransjen er designuken i Milano som går av stabelen 9.–14. april. JOIN by Norwegian Presence er årets norske fellesutstilling som viser prototyper og unikaobjekter fra 21 av våre dyktige designere og kunsthåndverkere. Her kan du se bilder av objektene som skal stilles ut.

JOIN by Norwegian Presence i bilder

Sbanken og Bleed får DOGA-merket for design og arkitektur for redesignet av bankens visuelle identitet.
Stimulab workshop

Har din virksomhet eller kommune et gjenstridig problem som dere ønsker å løse på nye måter? En utfordring dere står fast i? Nye behov som dere ikke vet hvordan dere skal møte? StimuLab søker nå etter nye samarbeidsprosjekter og både statlige virksomheter og kommuner kan melde inn prosjektforslag innen 9. april 2019.

Frist 9. april: StimuLab søker nye samarbeidsprosjekter i stat og kommune

Objekter som skal stilles ut på JOIN by Norwegian Presence

9.–14. april 2019 vil 21 av Norges mest fremtidsrettede designere og kunsthåndverkere stille ut arbeidene sine på verdens viktigste designscene: Milano Design Week. Med seg på laget har de syv av landets ledende møbelprodusenter – alle med miljø og bærekraft på agendaen. 

Nyheter

Norsk stjernelag til designuken i Milano

3

apr

Arrangement

Innovasjonskraft 2019

22

mai

23

mai

Arrangement

Urban Future Global Conference

Masterstudent ved AHO Tarjei Ødegård får DOGA-merket nykommer for applikasjonen On track som gir deg oversikt over dataene som samles inn om deg når du er på nettet.

27

feb

Arrangement

Alle om bord!

12

mar

Arrangement

Studér designledelse i Oslo i 2019

Kvinne går mot lys inne på DOGA-huset i Oslo. Hun er kledd i sort, har håret i knute og man kan kun se ryggen hennes.

Design og arkitektur Norge (DOGA) er en stiftelse under Nærings- og fiskeridepartementet som jobber for å styrke design- og arkitekturfagenes rolle i utformingen av morgendagens Norge. 

Informasjon

Dette er DOGA