DOGAs dybdekurs: Innføring i kursmateriell for kursholdere i Trondheim

DOGAs dybdekurs i designdrevet innovasjon er et ferdig kursopplegg over seks moduler som designere kan holde for sine kunder eller kollegaer. Designere som vil bli kursholdere, må først delta på en innføring i kursmateriellet. Den 1. mars kan du delta på innføringssamling i Trondheim.

Hvor

Digs – Mesh Community, Krambugata 2, Trondheim

Dato
1. mars 2024
Tid
Kl. 10.00 - 15.00
Pris
Kr 350,-

Innføringen er en samling over fem timer, der du får en gjennomgang av kurspakkens innhold. Du vil også få opplæring i verktøyene du trenger for å fasilitere dybdekurset.

For å delta på innføringssamlingen, må du først ha lisens til å holde kurset. Søk om å få lisens her:

Fyll ut søknadsskjema for lisens i dybdekurset >>

Om DOGAs dybdekurs i designdrevet innovasjon

Dybdekurset er en ferdig kurspakke hvor deltakerne lærer å bruke designdrevet innovasjon som metode samtidig som de arbeider med utfordringer fra virksomheten sin.

Les mer om DOGAs dybdekurs i designdrevet innovasjon her.

Alle private og offentlige virksomheter som har ansatt en eller flere designere kan få tilgang til å holde kurset. Dette inkluderer både designbedrifter og virksomheter med egne designavdelinger.

Kursholder må ha grunnleggende kunnskaper i å lede designdrevne innovasjonsprosesser. Designeren må ha minimum en bachelorgrad i design, eller kunne dokumentere minimum tre års relevant arbeidserfaring. 

Har du spørsmål?

Ta kontakt på telefon eller e-post.