Norsk design- og arkitektursenter (DOGA) er et kompetanse- og formidlingssenter for design, arkitektur og byutvikling. Senteret formidler egen og andres kunnskap og bygger på den måten kompetanse om design og arkitektur i næringsliv og offentlig sektor. DOGA skal bidra til å gjøre norsk næringsliv mer konkurransedyktig, fornye offentlig sektor og skape et mer bærekraftig samfunn.

Aktuelt

Glo. Foto: Lars Petter Pettersen

Open Call: A colour composition – New Norwegian design

Are you a Norwegian designer or manufacturer exhibiting at the Stockholm Design Week 2017? Apply to attend the exclusive event A colour composition – New Norwegian design by 18 November.

Trude Versjon 2 Fotograf Sverre Jarild Small

Statsbudsjettet 2017

– En god ramme for å fortsette arbeidet med å ruste design- og arkitekturfeltet for å møte morgendagens utfordringer, sier Trude Gomnæs Ugelstad.

Framtanker Hovedbilde Foto Erik Furseth

Framtanker: Bærekraft på topptur

17. november setter vi bærekraft og design på agendaen. På seminaret Framtanker vil du bli inspirert av kunnskapsrike aktører som har lang erfaring med å omsette ideologi til lønnsom og ansvarlig business.

Gront Veikart Idar Kreutzer Hakon Haugli Trude Ugelstad Lasse Pedersen 002

​Design- og arkitekturfagene legger til rette for grønn omstilling

I samarbeid med Abelia, Telenor og Halogen, har DOGA fasilitert et veikart for grønn omstilling av norske virksomheter på vegne av kunnskapsnæringene. – Design og arkitektur vil være helt essensielt i omstillingen vi skal igjennom, sier DOGAs administrerende direktør.

Participation Works Foto Sverre Chr Jarild

Medvirkning virker!

Velkommen til inspirasjonsseminar fredag 18. november om medvirkning, verktøy og hvordan de brukes i praksis.

Exhibit On Res

Oslo arkitekturtriennale, utstilling på DOGA

Torsdag 8. september åpnet Oslo arkitekturtriennale 2016. Her på DOGA vises en av triennalens to hovedutstillinger: Om å komme fra (On Residence)

Snarveier