Norsk design- og arkitektursenter (DOGA) er et kompetanse- og formidlingssenter for design, arkitektur og byutvikling. Senteret formidler egen og andres kunnskap og bygger på den måten kompetanse om design og arkitektur i næringsliv og offentlig sektor. DOGA skal bidra til å gjøre norsk næringsliv mer konkurransedyktig, fornye offentlig sektor og skape et mer bærekraftig samfunn.

Aktuelt

Structure Milano 2016 Foto Lasse Fløde

Open Call for Milano 2017: Everything is connected

Deadline 23 September: Following the success of this year’s exhibition Structure – Norwegian contemporary crafts and design, we invite designers and crafts artists to submit projects to be exhibited during FuoriSalone 2017.

Superunion Foto Jimmy Linus Vers 1

Spesialomvisning ved Superunion arkitekter og Fellesskapsprosjektet å Fortette Byen (FFB)

​Velkommen til spesialomvisninger der internasjonale og nasjonale fagpersoner viser vei inn i en av Oslo arkitekturtriennales hovedutstillinger Om å komme fra på DOGA.

London Design Biennale 3 Foto Chris Odonovan

Utopi i praksis på London Design Biennale

Noen av Norges fremste prosjekter innen inkluderende design og nyskaping på London Design Biennale. Utstillingen Reaching for Utopia – Inclusive Design in Practice står frem til 27. september.

160824 Header

100 % Norway

For 13. år på rad presenterer vi det beste innenfor norsk design under London Design Week. Utstillingen 100 % Norway vises på Tent London i Truman Brewery 22.–25. september 2016.

Thumbnail Film

Oslo-manifestet

For oss på DOGA er det designere og arkitekter som former fremtiden. Med utgangspunkt i FNs 17 bærekraftsmål har 17 Goals og DOGA laget et Oslo-manifest for designere og arkitekter som ønsker å ta bærekraft på alvor.

Exhibit On Res

Oslo arkitekturtriennale, utstilling på DOGA

Torsdag 8. september åpner Oslo arkitekturtriennale 2016. DOGA viser en av triennalens to hovedutstillinger som åpner samme dag.

Snarveier