Norsk design- og arkitektursenter (DOGA) er et kompetanse- og formidlingssenter for design, arkitektur og byutvikling. Senteret formidler egen og andres kunnskap og bygger på den måten kompetanse om design og arkitektur i næringsliv og offentlig sektor. DOGA skal bidra til å gjøre norsk næringsliv mer konkurransedyktig, fornye offentlig sektor og skape et mer bærekraftig samfunn.

Aktuelt

Joinnow

Kurs og konferanse: Innovation for all 2016

12. og 13. mai er det igjen duket for den internasjonale konferansen Innovation for all på Norsk design- og arkitektursenter i Oslo.

A Few Good Things 1

New York Design Week: Færre ting – høyere kvalitet

Norsk design er i medvind når New York Design week seiler opp neste uke. Ti norske designkontorer er valgt ut til å vise hvordan vi kan leve med færre ting av høyere kvalitet.

Dip Sokdip2016

Søk støtte til ditt innovasjonsprosjekt

Trenger du fart i innovasjonsarbeidet ditt? Nå kan du søke om midler gjennom Designdrevet innovasjonsprogram.

Unge Talenter Endamindre

Vinnerne av Unge talenter 2016 er kåret!

Prisutdelingen gikk av stabelen under arkitektur- og designdagen Transform 2016 på DOGA onsdag 27. april.

Oat Speakers 760

Internasjonale topp-navn til oslotriennalens konferanse

Fredag 9. september står Atelier Bow Wow, Eyal Weizman, Juan Herreros, OMA, Grete Brochmann og en rekke andre norske og internasjonale fagprofiler klare på OAT-konferansen i Operaen.

2016 04 15 10 29 04

Haugesunds dristige plan

I sin nye kommuneplan har Haugesund tatt noen dristige grep for å skape bærekraftig og fremtidsrettet utvikling i byens sentrum. Norsk design- og arkitektursenter (DOGA) skal være med som rådgiver når planene skal settes ut i livet.

Snarveier