Norsk design- og arkitektursenter (DOGA) er et kompetanse- og formidlingssenter for design, arkitektur og byutvikling. Senteret formidler egen og andres kunnskap og bygger på den måten kompetanse om design og arkitektur i næringsliv og offentlig sektor. DOGA skal bidra til å gjøre norsk næringsliv mer konkurransedyktig, fornye offentlig sektor og skape et mer bærekraftig samfunn.

Aktuelt

Barningenadgang1

Hvordan blir steder som de blir?

Den kommunale planprosessen kan være vrien å forstå. Sammen med Sheriff har DOGA laget en film som forklarer prosessen på en tydelig og forenklet måte.

A Few Good Things 1

New York Design Week: Færre ting – høyere kvalitet

Norsk design er i medvind når New York Design week seiler opp neste uke. Ti norske designkontorer er valgt ut til å vise hvordan vi kan leve med færre ting av høyere kvalitet.

Trude Gomnæs Ugelstad Foto Johnny Syversen

Gjenopplev Innovation for all 2016

Gikk du glipp av Innovation for all 2016, eller ønsker å se noe om igjen? Her kan du se alle foredragene fra konferansedelen av arrangementet.

100 Percent Magnor Glasslamper

Søk om å delta på 100 % Norway 2016 i London - NY FRIST!

100 % Norway i september skal vise hvordan Norges lange og stolte designtradisjon påvirker dagens designere. Nå kan du søke om å delta på utstillingen, som er en del av London Design Festival.

Lys85831 Oslo Trikken 001 Lo

Folketråkk er i gang!

Folketråkk er en videreutvikling av medvirkningsverktøyet Barnetråkk. Nå er prosjektet i gang for alvor, og her får du en statusoppdatering.

Oat Speakers 760

Internasjonale topp-navn til oslotriennalens konferanse

Fredag 9. september står Atelier Bow Wow, Eyal Weizman, Juan Herreros, OMA, Grete Brochmann og en rekke andre norske og internasjonale fagprofiler klare på OAT-konferansen i Operaen.

Snarveier