DOGA, Hallen

Den gamle maskinhallen fra 1898 med sin prisbelønnede arkitektur er en opplevelse i seg selv! Spekket med moderne utstyr og en fleksibel scene- og takrigg, gjør Hallen velegnet til alt fra store konferanser, workshops og messer, til filmfremvisninger, fester og lanseringer. Lokalets enorme industrivinduer kan fylle hele rommet med dagslys, men kan enkelt blendes for de spektakulære sceneopplevelsene.

Hallen

Mezzaninen, DOGA

Opp trappen innenfor hovedinngangen på DOGA finner du Mezzaninen; et luftig rom til blant annet workshops, frokostmøter og filmvisninger. Lokalet har imponerende utsikt over både Akerselva utenfor og den store Hallen på DOGA. 

Mezzaninen

Formlab, DOGA

De store vinduene mot Akerselva, naturlig dagslys og den gode takhøyden gjør Formlab til et behagelig sted for møter, workshops, seminarer eller foredrag. Det er også ideelt for fotografering eller filming. 

Formlab

Atriet. DOGA.

Atriet strekker seg gjennom DOGA-bygget og har flere muligheter for arrangementer, mindre utstillinger, servering og mingling. Lyset fra vinduene i taket og mot Akerselva gir lokalet et lyst og luftig preg.

Atriet

Styrerommet, DOGA

DOGA har tre lyse og fine møterom, utstyrt med det siste innen videokonferanseutstyr. Rommene kan tilpasses til alt fra seminarer, workshops, popup-kontor, videokonferanser eller ordinære møter.

Møterom