DOGA, Hallen

Lei den gamle maskinhallen fra 1898. Med sin prisbelønnede arkitektur er den en opplevelse i seg selv! Lokalet er spekket med moderne utstyr og en fleksibel scene- og takrigg. Dette gjør Hallen velegnet til alt fra store konferanser, eventer, workshops og messer, til filmfremvisninger, fester og lanseringer. Lokalets enorme industrivinduer kan fylle hele rommet med dagslys, men kan enkelt blendes for de spektakulære sceneopplevelsene.

Hallen

Mezzaninen, DOGA

Opp trappen innenfor hovedinngangen på DOGA finner du Mezzaninen. Dette utleielokalet er et luftig rom til blant annet workshops, frokostmøter og filmvisninger. Lokalet har imponerende utsikt over både Akerselva utenfor og den store Hallen på DOGA. 

Mezzaninen

Formlab, DOGA

Utleielokalet Formlab er ideelt for fotografering eller filming. De store vinduene mot Akerselva, naturlig dagslys og den gode takhøyden gjør Formlab til et behagelig sted for eventer, møter, workshops, seminarer eller foredrag.

Formlab

Atriet. DOGA.

Utleielokalet Atriet strekker seg gjennom DOGA-bygget og har flere muligheter for arrangementer, mindre utstillinger, servering og mingling. Lyset fra vinduene i taket og mot Akerselva gir lokalet et lyst og luftig preg.

Atriet

Styrerommet, DOGA

Lei møterom hos DOGA. Vi har tre lyse og fine møterom til utleie, utstyrt med det siste innen videokonferanseutstyr. Rommene kan tilpasses til alt fra seminarer, workshops, popup-kontor, videokonferanser eller ordinære møter.

Møterom