Hovedmeny og hjelpeverktøy

Design og arkitektur Norge

Utleielokaler

DOGAs studio ligger i Hallen - vårt største, mest fleksible lokale. Med svært god takhøyde, avanserte tekniske løsninger og en stor lasteport åpnes mulighetene for en unik, digital opplevelse. Digital distribusjon gjør at du kan nå ut på en profesjonell måte, uavhengig hvor ditt publikum befinner seg. Konseptet kan tilpasses og skreddersys etter dine behov og ønsker. 

Vårt digitale konsept gir deg muligheten til å gjennomføre alt fra mindre konferanser og webinarer, til digitale lanseringer og fullskala TV-produksjoner – med eller uten publikum. Arrangementet kan strømmes direkte, spilles inn på forhånd eller som en kombinasjon av dette. Med moderne lyd, lys og bildeutstyr, tre kameraer, stor bakskjerm, fire LED-skjermer og et fleksibelt sceneoppsett ligger alt til rette for å skape gode digitale opplevelser for både arrangør og publikum.

Ønsker du å vite mer? Ta kontakt for mer informasjon!

Rabatterte priser

Dersom det digitale arrangementet du ønsker å avholde dreier seg om design, arkitektur, byutvikling eller innovasjon, tilbyr vi rabatterte priser. DOGA jobber for å oppnå bærekraftig verdiskaping gjennom bruk av design og arkitektur, og vi vil gjerne bistå virksomheter som også jobber mot dette målet med deres digitale arrangementer.

Informasjon om hvilke digitale løsninger vi tilbyr (PDF) >>

Har du spørsmål?

Ta kontakt på telefon eller e-post.