Hopp til hovedinnhold

Hovedmeny og hjelpeverktøy

Design og arkitektur Norge

Tidligere arrangementer

Om webinaret

Webinaret streames direkte, følg sendingen her:

Webinaret streames direkte på denne siden

På dette webinaret vil Malin Kock Hansen fra DOGA presenterer bakgrunnen for innovasjonskonkurransen, som er et samarbeid mellom DOGA, Nordic Edge og Innovasjon Norge. Prosjektleder Rune Solevåg fra Utsira kommune forteller om kommunen sine utfordringer, behov og forventninger til mulige løsningsleverandører. Heidi Skifjell fra Rogaland fylkeskommune vil gi et innblikk i hvilken betydning prosjektet har for fylkeskommunen. Det blir også mulighet for å stille spørsmål.

Fristen for å sende inn løsningsforslag til konkurransen er den 31. mai 2020.

Les mer om innovasjonskonkurransen >>

Utsira kommune: Et levende testsenter

Med sine omtrent 200 innbyggere er Utsira Norges minste kommune, og befolkningstallet er stadig minskende. Samtidig er det øysamfunn rik på naturresurser og med et ekstremt klima som byr på mange spennende muligheter for bærekraftig steds- og næringsutvikling.

Utsira inviterer derfor til en innovasjonskonkurranse, med formålet å utvikle et konsept for etablering av hele kommunen (øy og havområder) som et levende testsenter. Konseptet skal ta utgangspunkt i naturgitte fordeler og premisser, og bidra til at Utsira blir mer attraktiv overfor næringsliv, beboere og besøkende.

Juryen kommer til å plukke ut de 2-4 løsningsforslagene med størst potensial. Disse finalistene tildeles 100.000 kroner i premiepenger, og går i tillegg videre i konkurransen om å bli det endelige vinnerkonseptet som inviteres til dialog med henblikk på realisering.

Har du spørsmål?

Ta kontakt på telefon eller e-post.