Hopp til hovedinnhold

Hovedmeny og hjelpeverktøy

Design og arkitektur Norge

Tidligere arrangementer

Om webinaret

Webinaret streames direkte, følg sendingen her:

>

Webinaret streames direkte på denne siden

På dette webinaret vil Malin Kock Hansen fra DOGA presentere bakgrunnen for innovasjonskonkurransen, som er et samarbeid mellom DOGA, Nordic Edge og Innovasjon Norge. Prosjektleder Ellen Anne Bye fra Krødsherad kommune forteller om kommunens utfordringer, behov og forventninger til mulige løsningsleverandører. Thomas Sirland fra Viken fylkeskommune vil gi et innblikk i hvilken betydning prosjektet har for fylkeskommunen. Det blir også mulighet for å stille spørsmål.

Fristen for å sende inn løsningsforslag til konkurransen er den 31. mai 2020.

Les mer om innovasjonskonkurransen >>

Over 2 millioner nordmenn når Norefjell innen 2,5 timer, og Krødsherad kommune går fra 2200 innbyggere til over 30.000 i utfartshelgene. Mobilitet er en stor utfordring. Derfor inviterer Krødsherad kommune til en åpen innovasjonskonkurranse, med formålet å fremme utviklingen av innovative rammer og løsninger for sømløs og miljøvennlig transport som gjør at fritidsinnbyggere kan bevege seg til og rundt i området uten bruk av privat bil – og som også blir et gode for de fastboende.

En nasjonal jury kommer til å plukke ut de 2-4 løsningsforslagene med størst potensial for realisering og skalering. Finalistene tildeles minimum 50.000 kroner i premiepenger, og går i tillegg videre i konkurransen om å bli det endelige vinnerkonseptet som inviteres til dialog med kommunen og fylkeskommunen med henblikk på implementering.

Har du spørsmål?

Ta kontakt på telefon eller e-post.