Hopp til hovedinnhold

Hovedmeny og hjelpeverktøy

Design og arkitektur Norge

Tidligere arrangementer

Se webinaret

Gnist er et nytt innovasjonsprogram som er særlig rettet mot distriktskommuner. Men programmet er åpent for alle kommuner som vil bygge kompetanse og utforske nye samarbeidsmodeller for å fremme utviklingen av fremtidens attraktive, bærekraftige og tilpasningsdyktige lokalsamfunn.

Gnist tar utgangspunkt i konkrete utfordringer knyttet til steds- og næringsutvikling i lokalsamfunn, og legger til rette for en prosess som bidrar til utviklingen av innovative og holistiske løsninger med utgangspunkt i lokale forutsetninger og behov.

På dette webinaret vil du få svar på alle spørsmål rundt Gnist – og hvorfor din kommune bør delta i innovasjonsprogrammet.

Dato: 20. oktober 2020
Tid: 10.00 - 11.00
Sted: Webinar
Pris: Gratis

Program

  • 10.00-10.15: Velkommen og presentasjon av Gnist. Malin Kock Hansen, DOGA og Bjarne Uldal Nordic Edge.
  • 10.15-10.25: Hvordan styrker vi distriktenes innovasjons- og utviklingskapasitet? Judith Kortgård, Kommunal- og moderniseringsdepartementet.
  • 10.25-10.35: Stedsutvikling + næringsutvikling = sant. Torbjørn Wekre, Distriktssenteret.
  • 10.35-10.45: Samtale med Krødsherad og Utsira – pilotkommuner i den første utgaven av innovasjonskonkurransen. Ellen Anne Bye, Krødsherad kommune og Rune Solevåg, Utsira kommune.
  • 10.45-11.00: Diskusjon, spørsmål og avslutning.

Gnist er et samarbeid mellom DOGA, Nordic Edge, Distriktssenteret, KS, Siva, Leverandørutviklingsprogrammet for innovative anskaffelser (LUP), Loft4 og Growlab.

Har du spørsmål?

Ta kontakt på telefon eller e-post.