Hovedmeny og hjelpeverktøy

Design og arkitektur Norge

Tidligere arrangementer

Påmelding

Ønsker du å motta informasjon fra DOGA i fremtiden? Gi oss beskjed under.

Jeg ønsker å motta:
Jeg ønsker informasjon om:

Frokostseminar

Dansk Design Center og Dansk Industri gjennomførte høsten 2016 undersøkelsen Exploring Design Impact. Den viste at design styrker merkevaren, skaper resultater på bunnlinjen og gir høyere kundetilfredshet for danske bedrifter.

Er det dejligst å være designkjøper i Danmark? Design og arkitektur Norge (DOGA) har i samarbeid med Kantar TNS gjennomført en undersøkelse for å finne ut hvordan norsk næringsliv bruker designtjenester, og hvilke verdier disse tilfører bedriftene. Resultatene gir kunnskap om markedet for kjøp av designtjenester, og hva som kjennetegner bedriftene som skaper lønnsomhet med strategisk bruk av design. 

Til frokostmøtet har vi dessuten invitert DNB, som nå støvsuger markedet for designere i arbeidet med å skape morgendagens banktjenester. Leder for Brand Experience, Kristoffer Krohn Eide, vil fortelle mer om hvorfor strategisk bruk av design er blitt så viktig for banken.

Innsiktene fra markedsundersøkelsen vil være nyttig både for kjøpere av designtjenester og for utøverne i designbransjen.

Program

08.30: Dørene åpner.
Servering av kaffe og noe å bite i.

09.00: Velkommen til DOGA

09.05: Når er det lønnsomt å satse på design – og når bør du ikke gjøre det? 
Kantar TNS ved Anders Mamen, markedsanalytiker ansvarlig for innovasjon og produktutvikling

09.35: Hvordan strategisk bruk av design gir verdi for DNB
Kristoffer Krohn Eide, leder for Brand Experience i DNB 

10.00: Spørsmål og kommentarer

10.15: Avslutning