Hopp til hovedinnhold

Hovedmeny og hjelpeverktøy

Design og arkitektur Norge

Tidligere arrangementer

Påmelding

Om arrangementet

DOGA har invitert fire unge utøvere: en designer, to arkitekter/urbanister og en landskapsarkitekt til en samtale om tingenes tilstand for unge utøvere. Hva trenger de fra feltets aktører og fra egne rekker for å etablere seg og overleve i bransjen? Hvordan ser de for seg fremtiden? Arrangementet innledes med fire korte presentasjoner og deretter en samtale ledet av Ingerid Helsing Almaas. Det blir servering av gratis drikke og snacks!

Se alle arrangementene på DOGA her. Vi er en sentral arena for #UFGC19.

PROGRAM

19.55-20.25: Samtale med Anders, Kristin, Eirik og Elias. Moderert av Ingerid Helsing Almaas

19.35-19.55: Fire korte presentasjoner

1. Fish – a landbased salmon farm in Oslo v/Anders Haagaas Grinde

Anders er utdannet arkitekt fra Arkitektur- og designhøgskolen (AHO) i Oslo i 2017. Han mottok DOGA-merket nykommer i 2017 for sitt diplomprosjekt "FISH".

2. Makers Hub v/Kristin Sunde

Kristin er en Oslo-basert landskapsarkitekt (MLA) med bakgrunn fra stats- og miljøvitenskap fra Vancouver. Hun er en del av Makers Hub-kollektivet, og er for tiden prosjektleder for design og bygging av en omreisende utstilling for Miljøhovedstadsåret. Som hands-on aktivist er hun spesielt interessert i å undersøke forbindelser mellom økologi, bevaring av kultur og landskapsdemokrati. Makers Hub mottok DOGA-merket nykommer og DOGA Hedersmerket 2018.

3. Alna Tributaries – a Tribute to Alna v/Eirik Stokke og Espen Robstad Heggertveit 

Eirik og Espen studerer arkitektur på Arkitektur- og designhøgskolen (AHO) og har ved siden av studiene etablert SPEED Architects. De har gjort flere prosjekter sammen i skjæringspunktet mellom arkitektur og urbanisme. De mottok DOGA-merket nykommer I 2017.

4. Ruter Gange v/Elias Olderbakk og Erlend Grimeland

Elias og Erlend studerer design ved Arkitektur- og designhøgskolen (AHO) i Oslo. Sammen mottok de DOGA-merket nykommer og DOGA Hedersmerket tidligere i år. De mottok også gull i Visueltprisen 2019 med designstudioet Boden World, som de begge er en del av.

19.55–20.25: Samtale med Anders, Kristin, Eirik og Elias. Moderert av Ingerid Helsing Almaas

20.25-20.30: Oppsummerende ord v/Ingerid Helsing Almaas

Arrangementet er åpent for alle, man trenger ikke konferansebillett.

Unge lovende? er del av programmet på Salty Side Event by the Sea under Urban Future Global Conference.

 

Har du spørsmål?

Ta kontakt på telefon eller e-post.