Seminar: Strategisk inkluderende design

DOGA inviterer til en faglig ettermiddag om mangfold og inkludering i design og strategier som en helhetlig tilnærming til forretningsutvikling, innovasjon og bærekraft i næringslivet og offentlig sektor. Med stor interesse og med nærmere 800 påmeldte er det nå kun ledig for påmelding til live streaming. 

Illustrasjon som viser mangfold. Tretten personer og en hund.
Foto: Viktor Sakshaug
Hvor

DOGA

Hausmanns gate 16, Oslo

Dato
15. februar 2023
Tid
Kl. 14.00 - 16.30
Pris
Gratis. Påmelding nødvendig. Fra 23. januar er det kun mulig å melde seg på for live streaming

Diversity, equity and inclusion (DEI) er et internasjonalt begrep som brukes for å beskrive og fremme representasjon og deltakelse av mennesker av ulik alder, etnisitet, evne og funksjonsvariasjon, kjønn, religion, kultur og seksuell orientering.

De siste årene har betydningen av DEI (på norsk: mangfold, likeverd og inkludering) vokst, og bedrifter har i økende grad blitt bevisste på den sosiale og forretningsmessige verdien som ligger i begrepet.

Complex does not mean complicated. To translate DEI into business impact you must be inclusive by design.

McKinsey Design

Inkluderende design er DEI i praksis

Inkluderende design er mangfold, likeverd og inkludering i praksis gjennom brukerinvolvering og innsikt fra et bredt utvalg av ekte mennesker og perspektiver i utviklingen av nye strategier, produkter, tjenester, digitale løsninger og bygde omgivelser.

Inkluderende design er en empatisk og menneskesentrert prosess som gir verdi til enkeltindivider, virksomheter, merkevarer og samfunn. Det er en helt nødvendig tilnærming til forretningsutvikling, innovasjon og bærekraft i næringslivet og offentlig sektor. 

For å gjøre dette riktig, og sikre mangfold og inkludering helhetlig i forretningsstrategier, produkter og tjenester, trenger vi både bedrifsledere og designledere med på veien til å forbedre organisasjonens merkevare, brukeropplevelse og innvirkning på samfunnet. 

Møt de som leder an

På faglig ettermiddag på DOGA 15. februar får du møte noen av dem som leder an, i praksis. Det blir både foredrag og sofasamtale. 

Du vil høre:

  • Sumeet Singh Patpatia, Global Head of Diversity, Inclusion & Belonging i Schibsted
  • Stina Carlsson Reich, partner i McKinsey Design
  • Hallgrim Sagen, partner, og Johan Kansuke Vreeburg, strategisk designer i STRYDE
  • Siri Antonsen, tilgjengelighetssjef og prosjektleder for mangfold i NRK
  • Thomas Sund, visekonsernsjef i Vestre
  • Nima Shahinian, produktdesigner, kreativ forretningsutvikling og innovasjon i NoA Consulting og Norges første astronautkandidat

    Dagens konferansier er Lisbeth Sæther Storli i Contento as

Arrangementet foregår fysisk i DOGAs lokaler i Hausmanns gate 16 i Oslo i tillegg til at det streames live. Merk at tidspunktet for arrangementet er endret til kl 14.00 - 16.30. 

Det vil være simultanoversettelse fra norsk til engelsk under arrangementet for de som ønsker dette, både fysisk på DOGA og via live streaming. Norsk tekstet versjon av innlegg og sofasamtale publiseres i etterkant av arrangementet.

Arrangementet er i samarbeid med Norske Designere og IxDA.

Har du spørsmål?

Ta kontakt på telefon eller e-post.