Prisutdeling: DOGA-merket for design og arkitektur

Norges fremste design- og arkitekturprosjekter skal premieres. Bli med på feiringen og utdeling av DOGA-merket onsdag 16. mars.

Hvor

Hallen, DOGA

Dato
16. mars 2022
Tid
Kl. 17.30 - 22.00
Pris
Kr. 750 ink. mva. Billettprisen dekker inngang til prisutdeling og fest, inkludert mat og drikke.
Det er ikke lenger mulig å melde seg på dette arrangementet
DOGA merket 2022 deles ut under et lukket  arrangement 16. mars 2022
Foto: Viktor Sakshaug

Onsdag 16. mars inviterer DOGA til en velfortjent feiring av årets mottakere av DOGA-merket for design og arkitektur, og verdiene fagene skaper hver eneste dag. 

– Prisutdelingen var opprinnelig planlagt som et lukket arrangement, selvfølgelig på grunn av smittesituasjonen. Men nå som samfunnet har gjenåpnet er det gledelig at vi kan åpne opp arrangementet for alle, sier Cathrine Foss, prosjektleder for DOGA-merket.

– I år har vår kompetente jury kommet frem til 16 mottakere til sammen. Tre av disse er noen veldig lovende nykommere. Det er stor variasjon blant prosjektene som tildeles DOGA-merket – her er det alt fra grafisk design til landskapsarkitektur, forteller hun.

Program

17:30 Dørene åpner. Kom tidlig og få deg en velkomstdrink.

18:00 Programmet starter. Årets mottaker-prosjekter blir presentert og prisene deles ut.

20:00 En etterlengtet fest med fingermat, drinker og DJ i Atriet.

Dette er DOGA-merket for design og arkitektur

DOGA-merket for design og arkitektur (opprinnelig «Merket for god design») er en årlig konkurranse for norske virksomheter og utøvere som utmerker seg gjennom fremragende bruk av design og arkitektur. Prisen har vært delt ut siden 1965, og prosjektene som mottar den er forbilder som viser hvordan god bruk av design og arkitektur skaper viktige verdier for samfunnet.

Har du spørsmål?

Ta kontakt på telefon eller e-post.