Hopp til hovedinnhold

Hovedmeny og hjelpeverktøy

Design og arkitektur Norge

Tidligere arrangementer

Om arrangementet

Den årlige utstillingen Norwegian Presence har vist ledende norske designere, håndverkere og produsenter under Milano Design Week siden 2015. Etter at designuken ble utsatt for andre år på rad er designsatsingen tilbake i et nytt og engasjerende digitalt format som kobler deltakerne med et internasjonalt publikum.

Gjennom en serie med tre digitale arrangementer med samtaler, paneldebatter og filmer skal ledende designere, produsenter og eksperter utforske ideer og utfordringer som norsk og internasjonal designindustri står overfor i dag.

Dato: Torsdag 22. april 2021
Tid: 14.00-16.00
Hvor: Digitalt

Se opptak

 

Program

I seriens siste arrangement vil vi utforske hvordan den pågående pandemien visker ut grensene mellom hjem og jobb. Det pågår det et estetisk skifte og en ny såkalt resimercial stil dukker opp – preget av varme, tekstur, personlighet og intimitet.

Dette arrangementet utforsker hvordan nye produkter og prototyper gjenspeiler disse nye interiørtrendene, og hvordan designerne og produsentene i Norwegian Presence reagerer på skiftet.  

Vi gleder oss til å høre fra følgende ledende designere og produsenter:

  • Håvard Dybwad og Øyvind Wyller, designere av det flatpakkede salongbordet Stick i stein, tre og aluminium
  • Fjordfiesta, produsent av tidløse nordiske møbler
  • Kiki Plesner fra Plesner Patterns, et designstudio som lager mønstrede tekstiler og tapeter
  • Tobias Berg, designer av lenestolen Kvitre som enkelt lar seg reparere eller endre ettersom eieren forandrer smak og stil
  • Gudrun, en liten familiebedrift som produserer puter i bærekraftig kvalitetsull

Vi skal også høre fra ledende eksperter som Cecilie Molvær Jørgensen, redaktør for Bo Bedre Norge og Amy Frearson, Editor at Large for Dezeen.

Arrangementet foregår på engelsk og blir presentert av kurator Benedicte Sunde. Du vil også få mulighet til å delta i diskusjoner moderert av William Knight fra Design Dialogue UK.

Les mer mer og møt alle utstillerne på norwegianpresence.no.