Hovedmeny og hjelpeverktøy

Design og arkitektur Norge

Kalender

E-post: post@doga.no

Telefon: 23 29 28 70

Adresse: Hausmanns gate 16
0182 OSLO

Informasjon på Facebook

Om arrangementet

Sammen med Forskningsrådet, AHO, Difi, Arkitektbedriftene og NAL er DOGA på plass i sørlandsbyen for å se på hvordan vi kan navigere i omstillingen av samfunnet. 

Arkitekter, byplanleggere og politikere var sentrale i oppbyggingen av velferdsstaten etter krigen. Hvem bygger landet nå som vi står midt i en digital revolusjon og må omstille oss etter oljen? Hva er det nye byggeklossene? Og hvordan skal vi bruke dem?

Med lavere inntekter fra olje og gass, behov for nye arbeidsplasser og digitalisering, står vi overfor store utfordringer. Med metodikk fra design, arkitektur og teknologi ser vi på muligheter for verdiskaping, og hvordan ny kunnskap må samhandle med brukerens behov.

Vi har invitert med fagfolk innen arkitektur, design, teknologi og samfunnsutvikling, fra næringsliv og det offentlige, som vil bidra med sine byggeklosser til hvordan manøvrere og forstå den nye verden. Vi avslutter med en god debatt med sentrale politikere.

Dette er sjette gang politikere og representanter fra det offentlige og næringslivet møtes på Arendalsuka for å diskutere og utforme politikk.

Programmet oppdateres frem mot arrangementet.

Velkommen!  

Spørsmål rundt temaet? Ta gjerne kontakt med:

  • Kommunikasjonsdirektør Susanne Ringdal smiler til kameraet på DOGA.
    Susanne Ringdal
    Kommunikasjonsdirektør
    +47 91 62 48 92
    sr@doga.no