Hopp til hovedinnhold

Hovedmeny og hjelpeverktøy

Design og arkitektur Norge

Tidligere arrangementer

Om arrangementet

Med en betydelig interesse for Nordisk Design ute i verden ønsker vi å profilere våre nordiske merkevarer sammen. Vår felles identitet vil komme til uttrykk i konseptet «Together» som setter sammen deltagende nordiske merkevarer i en kontekst basert på nordiske verdier.

Norske møbel- og interiørbedrifter inviteres til å delta for å fremme Norsk design og norske merkevarer i USA i et Nordisk samarbeid. Inngangsbilletten på DKK 10.000,- gir deg og din bedrift mulighet til å «pitche» deres produkt på vårt event og mini-utstilling hos Snøhetta på Manhatten mandag kveld. Vi tilrettelegger også et presse-event på dagtid for inviterte journalister.

«Deltagende virksomheter kan også delta på kompetanseprogram i internasjonal merkevareledelse i en digital tid og rådgivning tilrettelagt av Norwegian Rooms» forteller klyngeleder i Norwegian Rooms®, Oddbjørn Hatløy, og oppfordrer interesserte bedrifter til å melde sin interesse så snart de kan.

Her kan du melde deg på og lese mer om vår felles satsing "Together".

Prosjektet mottar EU-støtte gjennom programmet BSR Innovation Express.

Norsk Industri, Innovasjon Norge og Den Norske Ambassaden i New York koordinerer norsk fellesstand "The Export way to the US"  på ICFF fra 20. til 23. mai. Deltar du her kan du fortsatt melde deg på og delta på vår felles satsing for profilering av Nordisk Design med matchmaking-event hos Snøhetta mandag kveld 21. mai. 

Kontaktperson 

Hvis du har spørsmål eller ønsker å melde din interesse kan du ta kontakt med: 

Åsne Helene Folstad
Prosjektleder kompetanseprogram
Norwegian Rooms 
+47 92 45 58 52
asne.folstad@aakp.no