Hopp til hovedinnhold

Hovedmeny og hjelpeverktøy

Design og arkitektur Norge

Tidligere arrangementer

Om Nordic Edge

På programmet står inspirerende innledninger, workshoper og andre eventer i de tre dagene konferansen varer. Innledere fra Norden, resten av Europa, USA og Asia vil snakke om smart by-temaer som infrastruktur, mobilitet, fornybar energi, e-helse, e-læring, styring (governance) og ”smart art”. Parallelt arrangeres Nordic Edge Expo – et 2500 kvadratmeter stort område med over 200 utstillere fra 25 land. Målet med Expo er blant annet at offentlig og privat sektor skal møtes og sammen diskutere løsninger for smartere byer og lokalsamfunn. 

I 2016 samlet konferansen 2100 deltakere, blant annet politikere, teknologer, entreprenører, investorer, offentlige ansatte, journalister, professorer og studenter. 

For mer informasjon og påmelding: 

Nordic Edge 2017

DOGA parallelsesjon

Design og arkitektur Norge (DOGA) har en egen parallelsesjon under Nordic Edge. Den har vi kalt Low Key Urban Spaces in a High-Tech World

I utviklingen av såkalte smarte byer er det forbausende få som snakker om menneskene som skal bo der, og om det store mangfoldet av ønsker og behov som byens innbyggere har. DOGA vil sette søkelyset på menneskene i alt snakket om smarte byer, og finne ut mer om hvordan teknologi og digitalisering påvirker hvordan vi planlegger, bygger og bor i byene våre. 

Parallelsesjonen arrangeres onsdag 27. september kl. 16.00–17.30. Les mer her.

I tillegg vil DOGA ha en paviljong på Nordic Edge Expo. DOGAs program gjennomføres i samarbeid med AHO, med støtte fra Vestre AS og Termowood.

Fra Nordic Edge Expo 2016. Foto: Hung Ngo

Har du spørsmål?

Ta kontakt på telefon eller e-post.