Hopp til hovedinnhold

Hovedmeny og hjelpeverktøy

Design og arkitektur Norge

Tidligere arrangementer

Om Nordic Edge

På programmet står inspirerende innledninger, workshoper og andre eventer i de tre dagene konferansen varer. Innledere fra Norden, resten av Europa, USA og Asia vil snakke om smart by-temaer som infrastruktur, mobilitet, fornybar energi, e-helse, e-læring, styring (governance) og ”smart art”. Parallelt arrangeres Nordic Edge Expo – et 2500 kvadratmeter stort område med over 300 utstillere fra 50 land. Målet med Expo er blant annet at offentlig og privat sektor skal møtes og sammen diskutere løsninger for smartere byer og lokalsamfunn. 

I 2018 forventes 5000 deltakere til konferansen, blant annet politikere, teknologer, entreprenører, investorer, offentlige ansatte, journalister, professorer og studenter. 

For mer informasjon og påmelding

DOGA parallelsesjon

I samarbeid med Forskningsrådet og Kommunesektorens organisasjon (KS), arrangerer Design og arkitektur Norge (DOGA) en egen parallelsesjon under Nordic Edge. Den har vi kalt Tenk stort, start smått - stjel og del! Smart utvikling gjennom innbyggerinvolvering og samskaping. 

Vi inviterer deg til et inspirerende og lærerikt seminar/ sesjon om hvordan vi kan skape bedre og mer innovative byer ved å involvere ulike interessenter og mobilisere hele lokalsamfunnet.

Du vil lære metoder, dele erfaringer og speed date med spennende bidragsytere. Vi lover deg en givende ettermiddag! 

Parallelsesjonen arrangeres tirsdag 25. september kl.14.00–17.00.
Les mer 

NB! Seminaret holdes på norsk.

Har du spørsmål?

Ta kontakt på telefon eller e-post.