Hopp til hovedinnhold

Hovedmeny og hjelpeverktøy

Design og arkitektur Norge

Tidligere arrangementer

Påmelding hos Lyskultur

Om programmet

Lysets dag er årets viktigste dag innen lys og belysning i Norge. Årets tema er «Lys for en bærekraftig fremtid».

Her får du faglig påfyll, fagkonferanse med anerkjente foredragsholdere, inspirerende produktutstillinger og kåring av Norsk Lyspris – den gjeveste hedersutmerkelse for lysdesign og belysningsprodukter i Norge.

Lysets dag er den viktigste møteplassen for lysdesign og stedsutvikling, og for kunnskap om belysningens påvirkning på helse, trivsel og miljø.

Etter flere års arbeid, kan vi i år endelig bekrefte at Daan Roosegaarde kommer som Key note. Daan er ansett som en av tiårets viktigste kunstner og innovatør, og grunnlegger av Studio Roosengarde, en «social design lab», som er pionerer innen fremtidens bærekraftige landskap. Steve Fotios er en annen internasjonal profil som vil ta for seg Lighting for Pedestrians in urban environment. Steve er professor i lys og visuell persepsjon ved Universitetet i Sheffield. Dagny Thurmann-Moe er fargeekspert og vil snakke om betydningen av lys og farger i våre omgivelser.

Fagkonferansen avsluttes med paneldebatt om den grønne fremtiden for bransjen, før vi kårer og feirer vinnerne av Norsk Lyspris 2019.

Les mer eller meld deg på >>