Kurs i strategisk inkluderende design

På dette dagskurset vil du lære om hvordan du kan bruke inkluderende design for å skape varige resultater både for virksomheten din og for samfunnet.

Fire smilende mennesker ser på en glasskjerm med lapper i forskjellige farger.
Foto: Adobe Stock
Hvor

DOGA, Hausmanns gate 16, Oslo

 

Dato
25. mai 2023
Tid
Kl. 9.00 - 16.00
Pris
4950 kr eks. mva (3950 kr eks. mva for andre og tredje person fra samme virksomhet)

Meld deg på her

Mangfold, likeverd og inkludering har blitt en viktig faktor for å tiltrekke og beholde ansatte og bygge en sterk merkevare. Hittil har dette i stor grad handlet om interne forhold som bedriftskultur og teamsammensetning. Dette er en god start og et viktig fundament, men for å få fullt utbytte av arbeid med mangfold og inkludering må man også jobbe med hvilken effekt man har eksternt.

Inkluderende design av produkter og tjenester som reflekterer organisasjonens og merkevarens ambisjoner om mangfold og inkludering, kan ha betydelig positiv innvirkning på samfunnet og på forretningsresultater.

Med dette kurset inviterer vi designledere, seniordesignere og andre ansvarlige for produkt- og tjenesteutvikling til å fordype seg i temaet strategisk inkluderende design. Vi legger grunnlaget for  forretningssuksess gjennom inkluderende design ved å forstå bredden og mulighetene i inkluderende design, finne fokuset for din organisasjon og lage en konkret plan for å skape endring.

Dagen vil gi innsikt i hva inkluderende design betyr for mangfold og inkludering. Vi vil også belyse utfordringer for designledere og vise hvordan endringsledelse kan bidra til en systematisk tilnærming.

Vi går gjennom DOGAs rammeverk for inkluderende design med tilhørende verktøy for selv-evaluering og endringsledelse. Det blir også tid til å jobbe med utfordringene i din egen organisasjonen, samtidig som du får mulighet til å utveksle erfaringer med likesinnede.

Etter kurset sitter du igjen med

  • underlag for å overbevise toppledelsen om verdien av inkluderende design
  • dypere forståelse av ulike faktorer for inkluderende design
  • fokus og retning for din organisasjon med hensyn til inkluderende design
  • en konkret plan for å drive frem endring i din organisasjon

Kurset er i samarbeid med Lomi Agency og holdes på engelsk. 

Click here for information in English

Virksomheter som deltar med 2 eller flere personer vil få anledning til å jobbe sammen på handlingsplan for egen bedrift i grupper på 2 eller 3 deltagere. Påmeldingen er bindende.Meld deg på her

Om kursholderne

Hallgrim Sagen er grunnlegger og daglig leder i Lomi, et strategisk designbyrå med base i Oslo. Han har 20 års erfaring som designleder innen samarbeidsteknologi. I Tandberg fikk han mulighet til å bygge Norges største interne designteam og han fortsatte med strategisk designledelse i Cisco etter oppkjøpet av Tandberg. I Lomi kombinerer han brukerforståelse med forretningsbehov og jobber med strategi og forretnings- og plattformdesign for bl.a. Posten, Vipps og Doga.

Johan Vreeburg er strategisk designer i Lomi. Han har bachelor i industriell design og mastergrad i strategisk design fra TU Delft og har med dette et sterkt grunnlag for strategiske rammeverk og metoder. Hos Lomi kombinerer han dette med kulturell forståelse og søken etter å designe verdifulle løsninger for de komplekse samfunnsmessige og forretningsmessige utfordringene organisasjoner står overfor i dag. 

Har du spørsmål?

Ta kontakt på telefon eller e-post.