Hopp til hovedinnhold

Hovedmeny og hjelpeverktøy

Design og arkitektur Norge

Tidligere arrangementer

Program for dagen

11.00 Registrering, mingling og forfriskninger.
11.20 Hva er kultur? Både høyt og lavt er veier å gå, ved Ted Matthews, leder for tjenestedesign ved Institutt for design på AHO.
11.35 Sammen skaper vi opplevelser i verdensklasse. USUS, næringsklyngen for reiseliv-, kultur- og opplevelser på Sørlandet, ved Synnøve Aabrekk, og Under, Snøhettas undervannsrestaurant, som har satt Sørlandet på verdenskartet, ved Heidi Pettersvold Nygaard, senior interiørarkitekt i Snøhetta.
12.10 Hva kan store byer lære av små steder? Om Træna, ved Moa Bjørnson, utviklingssjef Træna kommune og Roar Svenning, eier og driver av Stokkøya Sjøsenter.
12.40 Pause med urnorske godbiter.
13.15 Lessons from Copenhagen: Hygge – som et immaterielt kulturelt konsept i Skandinavia, ved Signe Jungersted, tidl. utviklingsdirektør hos Wonderful Copenhagen.
13.45 Kautokeino – en dreiebok for fremtiden, ved Tone Megrunn Berge og Silje Klepsvik, arkitekter MNAL, Europan Norge og Johan Vasara, ordfører i Kautokeino.
14.15 RISS nasjonal kolleksjon – norsk verktøy for kulturturisme, ved Sigrid Hoem og Ted Matthews.
14.30 Regjeringens satsing på kultur og reiseliv, ved næringsminister Torbjørn Røe Isaksen og kulturminister Trine Skei Grande.

Direkte fra DOGA

Vi direktesender seminaret til hele Norge, både her og på DOGAs YouTube-kanal.

Om konferansen

Denne konferansen om kultur, reiseliv og lokal utvikling er en tverrfaglig arena for kunnskapsdeling og erfaringsutveksling. Den skal vise koblingene mellom kultur, reiseliv, næringsutvikling og stedsutvikling, som har potensial for å skape verdier og lønnsomme arbeidsplasser i hele landet.

Konferansen er et samarbeid mellom Nærings- og fiskeridepartementet, Kulturdepartementet og DOGA, og er en del av regjeringens satsing på kultur og reiseliv.

Har du spørsmål?

Ta kontakt på telefon eller e-post.