Hovedmeny og hjelpeverktøy

Design og arkitektur Norge

Kalender

E-post: post@doga.no

Telefon: 23 29 28 70

Adresse: Hausmanns gate 16
0182 OSLO

Påmelding

Velg datoer

Det koster 500 kroner (eks. mva.) per konferansedag. Den 31. mai er det også utstillingsåpning for Levende lokaler og Reprogramming the City. Den er gratis, og du kan melde deg på her

Fakturainformasjon

Vennligst fyll inn alle felter så vi kan sende deg en faktura. Påmeldingen er bindende. Avmelding må skje skriftlig til post@doga.no innen en uke før arrangementet. Blir du likevel forhindret kan en kollega ta din plass. 

Ønsker du å motta informasjon fra DOGA i fremtiden? Gi oss beskjed under.

Ja, jeg vil motta det følgende:
Jeg vil ha informasjon om:

Om konferansen

Vi ønsker velkommen til to dager med konferanse på DOGA. Hold av datoene torsdag 31. mai og fredag 1. juni - nå! Mer detaljert program kommer.

Om prosjektene:

Levende lokaler
«Levende lokaler skal bekjempe og forebygge sentrumsdød. Prosjektet drives av DOGA, i samarbeid med Arendal, Lærdal og Tromsø kommune, en faglig referansegruppe, følgeforskere fra NIBR og et nettverk av kommuner og aktører som jobber med sentrumsutvikling».
Les mer her

 Reprogramming the city
«Reprogramming the City er en eksperimenterende og kreativ tilnærming til byutvikling. Konseptet er utviklet av den amerikanske urbanisten Scott Burnham. Det tar utgangspunkt i strukturer, flater, gjenstander og systemer som allerede finnes i byen og gir det nye funksjoner. En lyktestolpe kan slå seg ut som en paraply når det begynner å regne og hvorfor ikke lage park i en trapp?»
Les mer her

Spørsmål rundt temaet? Ta gjerne kontakt med:

 • Ellen Margrethe Skilnand
  Prosjektleder
  (+47) 47 26 51 47
  ems@doga.no
 • Siri Holmboe Høibo
  Rådgiver arkitektur
  (+47) 93 48 15 37
  shh@doga.no