Hovedmeny og hjelpeverktøy

Design og arkitektur Norge

Kalender

E-post: post@doga.no

Telefon: 23 29 28 70

Adresse: Hausmanns gate 16
0182 OSLO

Påmelding

Type deltakelse, heldagsseminar og prisutdeling:
Middag på Sentralen Restaurant, kl. 17.00-1930 (seks retters delemeny inkl. drikke)

Vennligst fyll inn alle felter så vi kan sende deg en faktura. Påmeldingen er bindende. Blir du forhindret kan en kollega ta din plass. 

Ønsker du å motta informasjon fra Patentstyret, Norsk Industri og DOGA i fremtiden? Gi oss beskjed under.

Ja, jeg vil motta fra:

Om konferansen

På Innovasjonskraft 26. april møter du andre ledere, startups, designrådgivere og innovatører. Benytt deg av muligheten for verdifullt påfyll gjennom inspirerende foredrag, mingling og dialog med både nykommere og etablerte navn i norsk næringsliv.

Vi byr på et seminarprogram preget av de friskeste innovatørene og vi spør hvor deres innovasjonskraft ligger. Disse vil inspirere 26. april:

Flokk er Europas største kontormøbel-produsent og ledende på industrialisering, designdrevet bærekraft og merkevarebygging. Blueye Robotics med utspring i NTNUs undervannrobotikk-miljø har plassert gründer Christine Spiten på Forbes' «30 under 30»-liste over teknologi-entreprenører. Jets Sanitary Systems tar nye markeder med storm med sin verdensledende miljøteknologi. Eggs Design er et multi-disiplinært norsk, internasjonalt innovasjonsmiljø. Northern har reposisjonert seg under nytt navn og lanserte nettopp sin første møbelkolleksjon på Stockholm-messen til jubel fra internasjonal presse. Sparebank1 har ekspertise til å vurdere  markedsutsiktene nasjonalt og globalt. Norwegian Rooms® Cluster er et nasjonalt kraftsenter for bedrifter og kompetanseaktører som ønsker å bygge sterke norske, internasjonale merkevarer. Aker BioMarine er kåret til Norges mest innovative selskap og er gode forbilder på innovasjonskraft, bærekraft og IPR. Unge, lovende designere med erfaring fra stipendiatprogram hos Vestre og Magnor Glassverk

Norsk Industri presenterer også sitt veikart for design og merkevaredrevet ferdigvareindustri. Patentstyret forteller deg om hvordan du håndterer dine immaterielle rettigheter i en kommersiell sammenheng. DOGA viser deg Designdrevet innovasjonsprogram som gir midler til idefasen av prosjekter for bedrifter med klare utfordringer og hårete visjoner.

Konferansier er Louise Fuchs, driftsdirektør i United Influencers og styremedlem i TENK (nettverket for kvinner som jobber med teknologi). DJ Dingodottir setter tonen for dagen.

Vi viser hvordan vi kan styrke innovasjonskraften, bidra til økt verdiskaping i Norge og økt eksport. Innovasjonskraft 2018 arrangeres av Norsk Industri, Patentstyret og Design og Arkitektur Norge (DOGA), og er en oppfølging av Designindustrikonferansen og feiringen av World IP Day.

#innovasjonskraft

Fullt program legges snart ut!

Utstilling og nettverksbygging


Vi stiller ut utvalgte nye og lovende innovasjoner. I pausene vil det bli god anledning til å mingle med foredragsholdere, utstillere og deltakere.

Prisutdeling


I tradisjon tro tidligere års Designindustrikonferanser, blir det utdeling av Norsk Industris bransjepriser. Nytt av året vil være at også vinneren av Innovasjonskraftprisen 2018 offentliggjøres. Les mer på norskindustri.no.

World IP Day 2018:


World Intellectual Property Day er en offisiell verdensomspennende markering, som hvert år gjennomføres den 26. april. Formålet med markeringen er å feire kreativitet og oppnå økt bevissthet rundt hvordan patenter, varemerker, design og opphavsrett påvirker global innovasjon og utvikling. Les mer om World IP Day på wipo.int.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med Merete Grytten i Patentstyret, mgr@patentstyret.no, eller Berit Anthonsen, berit.anthonsen@norskindustri.no.