Hopp til hovedinnhold

Hovedmeny og hjelpeverktøy

Design og arkitektur Norge

Tidligere arrangementer

Program

17.30 Dørene åpner: Mingling og enkel servering
18.00 Presentasjoner ved ansatte, studenter og alumni
19.30 Mingling og uformell prat med ansatte, studenter og alumni

Informasjonskveld ved OsloMet

Jente med hodetelefoner som arbeider på bærbar datamaskin i et kontor-/verksted-miljø.
Søknadsfristen for å søke master i produktdesign ved OsloMet er 1. mars.
Foto: Benjamin A. Ward

Institutt for produktdesign ved OsloMet – storbyuniversitetet inviterer til et kveldsarrangement der undervisere, studenter og alumner deler egne erfaringer og informasjon om masterstudiet i produktdesign.

Det vil være god tid til å stille spørsmål og slå av en prat med ansatte og studenter for å vite mer om studiet, læringsmiljøet, karrieremuligheter med mer.

I et stadig mer komplekst og sammensatt samfunn trenger vi designmetoder for å identifisere, forstå og løse problemer. I dette masterstudiet vil du bli utfordret til å ta en rolle som prosjektleder, faslilitator og designer av utviklingsstrategier, tjenester, systemer og produkter.

Skiftet mot et bærekraftig samfunn krever profesjonelle designere som kan omfavne og visualisere et større bilde, finne fokus og utvikle løsninger i relasjon til ulike strategiske nivå.

Undervisningsspråket i masterstudiet er engelsk og du studerer sammen med både norske og internasjonale studenter. Studiet har en varighet på to år og krever en relevant bachelorgrad eller tilsvarende. 

Praktisk