Industrial Design Conference 2022

DOGA er en av samarbeidspartnerne når Norges største industridesignkonferanse IDC.22 arrangeres i oktober på Giske utenfor Ålesund. Konferansen samler designere, bedriftsledere, studenter, ingeniører, markedsførere, entrepenører og passer for alle som jobber med forretningsutvikling, design og innovasjon.

Interiøret i en futuristisk transportkapsel.

Virgin Galactic Spaceship by Seymourpowell and Virgin Galactic

Hvor

Øygardshamna, Giske

Dato
20. oktober 2022
Tid
Kl. 10.00 - 15.30
Pris
2590,- ekskl. mva. (studenter 750,- ekskl. mva.)

Et stjernelag av foredragsholdere

På årets konferanseprogram står et stjernelag av foredragsholdere, blant annet Jeremy White, Head of Transport, Seymourpowell (UK), Nima Shahinian, Strategic Design Lead i Designit, Sigrun Stenseth, markedssjef i Tise, Ulla Sommerfelt, CEO i EGGS Design, Bjørn-Helge Vik, daglig leder i Slettvoll og Terje Bøe, adm. direktør i Spilka Industrier. Du vil få inspirasjon fra de beste, muligheten til å bygge nettverk og skape nye forretningssamarbeid på tvers av bransjer. Konferansier er Nina Voldstad, til daglig Head of Design i Carrot. 

Etter konferansen blir det prisutdeling og afterparty på Pir i Ålesund sentrum.

For mer informasjon om konferanse, program og påmelding, klikk her: 

www.idcnorway.com

Bakgrunnen for IDC

Ålesundregionen med omland har en betydelig designindustri, og er en attraktiv destinasjon for alle som jobber innenfor industriell design. Nærhet til skipsverft, møbelfabrikker og råvarer fra havet kombinert med gründerånd og risikovilje har skapt en rekke kjente merkevarer og nyvinninger som preger dagliglivene våre enten vi er klar over det eller ikke.

Med IDC.22 ønsker industribedriftene i Ålesundsregionen å bygge et solid og attraktivt designmiljø. 

Har du spørsmål?

Ta kontakt på telefon eller e-post.