Hopp til hovedinnhold

Hovedmeny og hjelpeverktøy

Design og arkitektur Norge

Tidligere arrangementer

Bestill og betal her

Om arrangementet

Ett Bord tar nå over stafettpinnen og viderefører Design og arkitektur Norges (DOGA) mest smakfulle initiativ "I arkitektens og designerens mage", men nå med nytt navn og flere aktører.

I serien "I den kreatives mage" byr de med kjøkkensjef Jan-Martin Vist i spissende på interessante foredrag med en designer, arkitekt eller kunstner i kombinasjon med en spesialkomponert meny med små retter med store smaker. Arkitekter, designere og kunstnere setter ofte sin signatur på restauranter og kafeer ved å formgi bygg, interiør og omgivelser. Hva som serveres på tallerkenene har de gjerne mindre innflytelse over – men ofte stor interesse for.

Kveldens gjestekokk
Jan Christian Vestre er første gjestekokk ut i rekken, når konseptet relanseres. Han er tredje generasjon i familieselskapet Vestre, og tok over allerede som 26-åring i 2012. I dag er Vestre en av Skandinavias ledende produsenter av møbler for byer, parker og offentlige uterom, kjennetegnet ved kompromissløs kvalitet og unike håndverkstradisjoner. Med sin virksomhet ønsker de å bidra til å skape sosiale og inkluderende møteplasser, entreprenørskap og grønn omstilling, samt å videreformidle den skandinaviske modellen til resten av verden.

Under middagen vil Jan Christian by på fortellinger fra selskapets rikholdige historie, omformet og fortolket av kokken til smakfulle retter av de beste økologiske og kortreiste råvarene. Noe godt i glasset blir det også. Kveldens spesialkomponerte meny avslører vi først når gjestene har satt seg til bords. Vi lover deg en helt spesiell kveld som vil lyse opp i høstmørket!

Praktisk:
Arrangementet er åpent for alle. Påmeldingen er bindende. Oppgi gjerne om du bestiller som enkeltperson eller kommer i følge med andre. Førstemann til mølla.Spesialmenyen koster kr 1050,- uten drikke og forhåndsbetaltes ved påmelding. 

Drikke/vinmeny betales separat, etter bestilling ved bordet under arrangementet.
Arrangør: DOGA og Ett Bord.

Det blir mer!
"I den kreatives mage" vil bli et fast innslag ved Ett Bord, som de gleder deg til å utvikle videre. Følg med – neste arrangement avsløres snart!