Hovedmeny og hjelpeverktøy

Design og arkitektur Norge

Hva skjer

Meld deg på

Registration form Grow

Payment details
Industry

Om kurset

Programmet passer for senior designere og innovasjonsledere i private og offentlige virksomheter.

På GROW Design Leadership vil du:

  • lære av ledende eksperter
  • lære av andres erfaringer
  • få ny kunnskap og utvikle deg innen designledelse
  • utvide ditt nettverk

Tid: 20. april – 26. januar 2022 (påmeldingsfrist 1. april 2021)
Inkluderer fem studiemøter og online coaching.

Sted: DOGA, Hausmanns gate 16, Oslo
Programmet holdes digitalt om smittevernhensyn krever det.

Pris: 7.495 euro.

Studiemøter

  • 20 - 22. april 2021
  • 22 - 23 juni 2021
  • 31. august 2021
  • 1. september 2021
  • 9 - 10 november 2021
  • 25 - 26 januar 2022

Studiemøtene vil være på DOGA i Oslo og varer normalt fra 09.00 - 16.30. Mellom studiemøtene blir det individuelle og/eller gruppeoppgaver i tillegg til online coaching.

Vi følger FHI sine retningslinjer og tilrettelegger for digital kursundervisning ved behov.

Praktisk informasjon

Programmet foregår på engelsk og deltakerne kan være fra Norge og andre land i Europa. Alle som tar GROW Design Leadership på DOGA blir automatisk en del av GROW Alumni med muligheter for tilpasset coaching og påbygningskurs i ettertid samt tilgang til GROW LiveBook.

Det er minimum åtte og maksimum tolv deltakere per program og fortrinnsvis en fra samme organisasjon. Om det er ønskelig å delta flere fra samme organisasjon, ta kontakt med oss.

Les mer om GROW Design Leadership-programmet >>.

Ta kontakt

Har du spørsmål om programmet, ta gjerne kontakt med Jannicke Hølen, seniorrådgiver i Design og arkitektur Norge.

Dette er Grow Design Leadership

Bedrifter og offentlige organisasjoner har et behov for sterkere designledere som kan lede design og designere i en retning som er strategisk bra for virksomheten. For å maksimere verdien av design må det ledes profesjonelt. Designledelse er nøkkelen til enhver organisasjon som ønsker å bruke og levere design strategisk og få effekt i sitt marked. I dette programmet vil du få verktøy og metoder som vil hjelpe deg å bruke kunnskapen direkte inn i egen jobb for å øke verdien av design, med direkte merkbare resultater. Grow Design Leadership-programmet er tilrettelagt for en travel arbeidshverdag og byr på læring mens du jobber, faglig samspill med studenter og veileder, innhold og erfaringer fra virkelige bedrifter, lite teori, og mye praksis. I tillegg er det motiverende!

Gjennom et 40-ukers program tilbyr vi en dyp innsikt i faget designledelse – og lederskap. Programmet passer deg som er senior designer, designleder, kreativ leder eller strategisk rådgiver i designbransjen eller senior designer, design-, marked- og innovasjonsansvarlig i en bedrift eller offentlig organisasjon. Programmet er utviklet og ledes av PARK, et internasjonalt anerkjent konsulentbyrå innen innovasjon- og designledelse i samarbeid med Design og arkitektur Norge (DOGA).

Som deltaker vil du forstå hvordan du, ditt byrå og virksomhet kan maksimere verdien av design og bedre lede design og designprosesser på tvers av disipliner og organisasjonen som helhet. Du vil også øke din verdi ved å jobbe med designledelse på en mer profesjonell måte. Programmet består av fem studiemøter med en god miks av undervisning, gruppeoppgaver og gode diskusjoner. Mellom studiemøtene blir det individuelle og gruppevise oppgaver og online coaching.

GROW Design Leadership fasiliteres av Frans Joziasse, General Director & Founding Partner i PARK. Han har mangeårig, internasjonal erfaring som konsulent innen design- og innovasjonsledelse og har bidratt til å forvandle selskaper som LEGO, GSK, BMW og Bang & Olufsen.

What Design Leaders do to get to the top ? >>  

I really enjoyed the course. Taking a step back to revisit different aspects of design and design management has been of great value and has made me see lots of areas of improvements and ideas of how to attack them. Challenging ourselves in different formats and getting to know my peers has been great.

Kristian Magnus Østensen

Cisco

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med: