Hopp til hovedinnhold

Hovedmeny og hjelpeverktøy

Design og arkitektur Norge

Tidligere arrangementer

Sign up

Payment details
Industry

Om kurset

Dette er Grow Design Leadership

Verden forandrer seg raskt og trenger nye systemiske svar på komplekse forretnings- og samfunnsutfordringer. Designledere spiller en viktig rolle her, da de både kan lede og håndtere problemløsningsprosesser, men også må vise ansvarlighet for bærekraftige og menneskefokuserte løsninger. Grow vil gi deg riktig kompetanse, ferdigheter og verktøy til å trappe opp som designer, og til å lede dagsorden i din virksomhet.

Gjennom et 40-ukers kurs tilbyr vi en dyp innsikt i faget designledelse. Det passer for deg som er senior designer, designleder, kreativ leder eller strategisk rådgiver i designbransjen eller er senior designer eller design-, marked- og innovasjonsansvarlig i en bedrift eller i offentlig sektor.

Programmet er utviklet og ledes av PARK, et internasjonalt anerkjent konsulentbyrå innen innovasjon- og designledelse i samarbeid med Design og arkitektur Norge (DOGA).

Som deltaker vil du bedre forstå hvordan du, ditt byrå/virksomhet bedre kan lede egne designprosesser på tvers av designdisiplinene, og hvordan du selv kan øke din verdi ved å jobbe med designledelse på en mer profesjonell måte. Du lærer av ledende eksperter innen designledelse, får høre andres erfaringer, utvikler deg mye og utvider ditt nettverk.

Programmet vil gi deg økt kompetanse og bedre ferdigheter som vil hjelpe deg å bruke kunnskapen direkte i din egen jobb. Programmet består av deltakere med seniorerfaring fra alle disipliner av design, R&D og innovasjonsledelse i designbransjen, næringslivet og offentlig sektor. Programmet foregår fra mai 2020 til februar 2021 med fem studiemøter som går over to dager i tillegg til en introduksjonsdag. Studiemøtene byr på en god miks av undervisning,  gruppeoppgaver og gode diskusjoner. Mellom studiemøtene blir  det individuelle og gruppevise caseoppgaver og individuell oppfølging gjennom online coaching.

GROW Design Leadership fasiliteres av Frans Joziasse, General Director & Founding Partner i PARK. Han har mangeårig, internasjonal erfaring som konsulent innen design- og innovasjonsledelse og har bidratt til å forvandle selskaper som LEGO, GSK, BMW og Bang & Olufsen.

What Design Leaders do to get to the top?

Programmet foregår på engelsk og deltakerne kan være fra Norge og andre land i Europa. Alle som tar GROW Design Leadership på DOGA blir automatisk en del av GROW Alumni med muligheter for tilpasset coaching og påbygningskurs i ettertid samt tilgang til GROW LiveBook. Det er minimum åtte og maksimum tolv deltakere per program og fortrinnsvis en fra samme organisasjon. (Har dere ønske om å delta med flere fra samme organisasjon, ta kontakt med oss).

Les mer om GROW Design Leadership-programmet.

“I really enjoyed the course. Taking a step back to revisit different aspects of design and design management has been of great value and has made me see lots of areas of improvements and ideas of how to attack them. Challenging ourselves in different formats and getting to know my peers has been great.” Kristian Magnus Østensen, Cisco

 

Studiemøter

Undervisningsdager:

  • 12 - 13 mai 2020
  • 17 - 18 juni 2020
  • 15 - 16 september 2020
  • 02 - 03 desember 2020
  • 09 - 10 februar 2021

Studiemøter vil være på DOGA i Oslo og varer normalt fra 09.00 - 17.00. Mellom studiemøtene blir det enkelt- eller gruppeoppgaver i tillegg til online coaching. Vi følger FHI sine retningslinjer og tilrettelegger for online kursundervisning ved behov. 

Har du flere spørsmål?

Ta gjerne kontakt med Jannicke Hølen, seniorrådgiver i Design og arkitektur Norge.

Vi kan formidle direkte kontakt med Grow i Tyskland og har i dag nær 100 deltakere som har gjennomført programmer i Norge som også kan svare på spørsmål.

Har du spørsmål?

Ta kontakt på telefon eller e-post.