Frokostmøte #3: Hvorfor er ikke statusen til norske designere og produsenter sterkere?

Norsk design, norske designere og norsk designindustri trenger et kraftig løft – hjemme og ute. Men hvordan? Dette er gjennomgangstemaet i en serie frokostseminarer i regi av Samarbeidsrådet for møbel- og interiørdesign (SMI). I det tredje og siste frokostmøtet diskuterer vi hvorfor norske signalbygg ikke er fulle av norske designprodukter, og hvorfor  statusen til norske designere og produsenter ikke står sterkere?

Hvor

DOGA, Hausmanns gate 16 | Digitalt via streaming

Dato
6. mai 2022
Tid
Kl. 9.00 - 11.00
Pris
Gratis

Norsk design- og ferdigvareindustri har 60 000 ansatte og står for seks prosent av norsk eksport. Design- og livsstilsindustrien er spydspissen, utgjør en tredjedel, og har ambisjon om å doble eksporten innen 2030.

Men hvordan gjør vi dette? Hvordan skaper vi bevissthet og oppmerksomhet rundt norsk design og norsk designindustri – ute og hjemme? Og hvorfor er ikke norske signalbygg fulle av norske designprodukter?

Gjennom en serie på tre frokostmøter forsøker vi å finne svar på spørsmålene, vi ser på dagens posisjon – og hvordan vi skal styrke denne.

Samarbeidsrådet for møbel- og interiørdesign (SMI) er et forum der designere, produsenter, organisasjoner, utdanningsinstitusjoner og virkemiddelapparat jobber sammen for å fremme norsk møbel- og interiørdesign i Norge og i utlandet.

Frokostmøtene er gratis og foregår fysisk på DOGA med en kopp kaffe og kanelbolle. Du kan også følge møtet digitalt via streaming. Velg hvordan du ønsker å delta i påmeldingen over.

Program

Programmet for dette frokostmøtet publiseres om kort tid. 

Følg serien

  • Frokostmøte #1 (23. nov. 2021): Hvordan få norsk design mer ut i verden? Se opptak her >>
  • Frokostmøte #2 (17. februar): Hvor står norsk design og designindustri? Meld deg på >>
  • Frokostmøte #3 (6. mai): Hvorfor er ikke norske signalbygg fulle av norske designprodukter? Hvorfor er ikke statusen til norske designere og produsenter sterkere? Meld deg på >>

Har du spørsmål?

Ta kontakt på telefon eller e-post.