Frokostmøtet #2: Hvor står norsk design og designindustri?

Norsk design, norske designere og norsk designindustri trenger et kraftig løft – hjemme og ute. Men hvordan? Dette er gjennomgangstemaet i en serie frokostseminarer i regi av Samarbeidsrådet for møbel- og interiørdesign (SMI). Velkommen til frokostmøte #2 i denne serien hvor vi ser nærmere på hvor norsk design og designindustri står i dag.

Hvor

DOGA, Hausmanns gate 16 | Digitalt via streaming

Dato
17. februar 2022
Tid
Kl. 9.00 - 11.00
Pris
Gratis

Norsk design- og ferdigvareindustri har 60 000 ansatte og står for seks prosent av norsk eksport. Design- og livsstilsindustrien er spydspissen, utgjør en tredjedel, og har ambisjon om å doble eksporten innen 2030.

Men hvordan gjør vi dette? Hvordan skaper vi bevissthet og oppmerksomhet rundt norsk design og norsk designindustri – ute og hjemme? Og hvorfor er ikke norske signalbygg fulle av norske designprodukter?

Gjennom en serie på tre frokostmøter forsøker vi å finne svar på spørsmålene, vi ser på dagens posisjon – og hvordan vi skal styrke denne.

Samarbeidsrådet for møbel- og interiørdesign (SMI) er et forum der designere, produsenter, organisasjoner, utdanningsinstitusjoner og virkemiddelapparat jobber sammen for å fremme norsk møbel- og interiørdesign i Norge og i utlandet.

Frokostmøtene er gratis og foregår fysisk på DOGA med en kopp kaffe og kanelbolle. Du kan også følge møtet digitalt via streaming. Velg hvordan du ønsker å delta i påmeldingen over.

Program

Programmet for dette frokostmøtet publiseres om kort tid. 

Følg serien

  • Frokostmøte #1 (23. nov. 2021): Hvordan få norsk design mer ut i verden? Se opptak her >>
  • Frokostmøte #2 (17. februar): Hvor står norsk design og designindustri? Meld deg på >>
  • Frokostmøte #3 (6. mai): Hvorfor er ikke norske signalbygg fulle av norske designprodukter? Hvorfor er ikke statusen til norske designere og produsenter sterkere? Meld deg på >>

Har du spørsmål?

Ta kontakt på telefon eller e-post.